NIKAD OBJAVLJENA FOTKA ŽELJKA MITROVIĆA: Ovako je izgledao pre IMPERIJE I SVIH DRAMA, ne liči na sebe
Foto: Nemanja Nikolić

zanimljivo

NIKAD OBJAVLJENA FOTKA ŽELJKA MITROVIĆA: Ovako je izgledao pre IMPERIJE I SVIH DRAMA, ne liči na sebe

1990. godine Željko se oženio pevačicom Sonjom Mitrović Hani. 1991. godine su dobili ćerku Sandru, a dve godine kasnije sina Aleksandra

Objavljeno:

Tokom večeri se oglasio Željko Mitrović na svom profilu, te objavio fotku iz svog detinjstva.

Njegova biografija je jasna, a pre nego što vidite fotku, možete sve detalje pročitati u nastavku.

Željko Mitrović je srpski muzičar, osnivač i vlasnik Pink televizije i diskografske kuće City records. Važi za medijskog maga i jednog od najmoćnijih ljudi u srpskom šou biznisu.

1 / 5 Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

Željkovi roditelji su majka Milka i otac Dragan koji je preminuo 2000. godine. U rodnom gradu je pohađao osnovnu školu i gimnaziju. Studirao je Pravni fakultet, ali ga nije završio. Želeo je da upiše džez akademiju Berkli, ali nije imao 30.000 dolara koliko je školovanje u ovoj ustanovi iznosilo. Uporedo sa biznisom koji je započeo, studirao je engleski jezik u oblasti menadžmenta na Berlicu.

1990. godine Željko se oženio pevačicom Sonjom Mitrović Hani. 1991. godine su dobili ćerku Sandru, a dve godine kasnije sina Aleksandra. 1994. godine su se razveli i nakon toga su ostali u dobrim odnosima. Mitrović je Sonji poklonio studio koji je osnovao 1988. godine.

Od 1995. godine je u braku sa Milicom (rođenom Pašić), direktorkom programa i muzičkim urednikom Pink televizije. 2000. godine su postali roditelji devojčice Kristine, a godinu dana kasnije se rodila Andrea.

Što se fotke tiče, pre imperije i svih drama rekli bismo da Mitrović nije ni ličio na sebe, a kako je izgledao pogledajte u nastavku:

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.