MAJA BEROVIĆ POKAZALA TOP LINIJU POSLE POROĐAJA: Sve puca na njoj FOTO
Maja Berović, Foto: Instagram

wow

MAJA BEROVIĆ POKAZALA TOP LINIJU POSLE POROĐAJA: Sve puca na njoj FOTO

Izvajano telo kao da nije ni bila trudna

Objavljeno:

Pevačica Maja Berović je nedavno pred svoj nastup u jednoj dikoteci rešila da časti publiku i svoje pratioce novom objavom, gde se pojavljuje u izazovnom izdanju.

Maja Berović ima puno nastupa, kako po regionu, tako i u dijaspori, gde je mnogo popularna i gde se uvek traži karta više za njen nastup.

Maja Berović
foto: Printscreen Instagram/mayaberovicofficial

Naime, pevačica se pojavila u kombinezonu, neobičnih boja, koji je utegao njenu figuru i dodatno istakao njene zanosne obline, po kojima je Maja poznata.

Ona je oduševila fanove ovom objavom u vrućem izdanju, gde sve puca od seksepila i gde joj do izražaja dolaze grudi i zadnjica, te je izazvala brojne komentare svojih pratioca na Instagramu.

1 / 3 Foto: Instagram printscreen

"Prezgodna kao i uvek", "Ala si se utegla", "Bomba", "Kakav kombinezon", "Najlepša beba", "Prelepa", "Majo obožavam te", bili su neki od brojnih komentara na Instagramu.

Nema sumnje da je Berovićka zapalila atmosferu u dikoteci u kojoj je nastupala i da je kod muškog dela publike izazvla brojne poglede i uzdahe, od ovakvog Majinog izdanja sigurno retko ko je ostao ravnodušan.

Podsetimo, Maja Berović se pre sedam meseci porodila i na svet donela sina Lava, međutim pevačica se nije dugo odmarala, te je nastavila udarnički sa svojim nastupima.

Bonus video:

00:03

Maja Berović pokazala stomak nakon porođaja

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.