CECINA BOLEST BILA JE VIDLJIVA SVIMA: Najgori period u pevačicinom životu FOTO
Ceca Ražnatović, Foto: Dragana Udovičić

borba

CECINA BOLEST BILA JE VIDLJIVA SVIMA: Najgori period u pevačicinom životu FOTO

Zdravstveno stanje Cece Ražnatović bilo je pod znakom pitanja

Objavljeno:

Balkanska diva osim po boji glasa i vokalnim sposobnostima na kojima joj mnogi mogu pozavideti, važi za najzgodniju damu na našoj javnoj sceni, a liniju uspešno održava godinama unazad između ostalog i zahvaljujući zdravom načinu ishrane.

Ipak, pre nekoliko godina zdravstveno stanje Cece Ražnatović bilo je ozbiljno ugroženo te je izgledalo kao da je nabacila kilograme.

Ceca Ražnatović
foto: Instagram printscreen/cecaraznatovic

Okidač su bili problemi sa hormonima o čemu je ona otvoreno govorila.

- Izgledalo je kao da sam se strašno ugojila. Kako sam sredila taj zdravsteni problem, meni se moje telo vratilo i svi su mi rekli da sam se prepolovila. Imam neki ženski hormonski disbalans, ništa strašno. Telo mi je signaliziralo da nešto nije u redu. Kada sam primetila simptome, odmah sam se obratila lekaru. Sve sam regulisala i nisam više oticala. To oticanje mi je bio najveći problem – ispričala je tada Ceca koja je uz savet lekara i adekvatnu terapiju povratila svoje zdravlje i liniju.

Da je uzrok tom disbalansu potiskivanje emocija pevačici je skrenuo pažnju nedavno preminuli astrolog Dušan Veličković, koji ju je, kako prenosi "Svet" upozorio i da obrati pažnju na štitnu žlezdu i bubrege jer su to organi koji se opterete strahom od nečega.

1 / 11 Foto: Nemanja Nikolić

Zdravstveno stanje Svetlane Cece Ražnatović sada je u najboljem je redu, ona izgleda bolje nego ikada, a uveliko i nastupa pa nema bojazni da se problemi vrate.

Pevačica takođe nastoji da podigne svest kod žena i kad god je u prilici savetuje da svaka dama s vremena na vreme obavi preventivne preglede.

Bonus video:

00:13

Ceca Ražnatović uživa sa malim Željkom

(Espreso/Story/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.