Nada Topčagić RASKRINKALA Cecu: Znam je od detinjstva, evo ŠTA JE SVE RADILA pre braka sa Arkanom
Ceca Ražnatović, Foto: Printscreen/ Instagram/ Ceca Ražnatović

šok

Nada Topčagić RASKRINKALA Cecu: Znam je od detinjstva, evo ŠTA JE SVE RADILA pre braka sa Arkanom

Nada Topčagić raskrinkala Cecu i otkrila detalje njene prošlosti

Objavljeno:

Nada Topćagić Cecu zna od njenih početaka, a sada su posle duže pauze obnovile i kontakt.

Sve je počelo kada je Nada na svom "Instagramu" podelila zajedničku fotografiju iz 1995. godine, nakon čega su njih dve posle duže vremena dogovorile i viđanje.

Nada Topčagić
foto: Damir Dervišagić

– Evocirala sam uspomene tog dana i, eto… Nju je odveo život. Ceca… Ako iko o Ceci sve zna, ja znam! Počeci njeni su bili sa mnom, baš onako njeni dani neki, devojački… Evocirali smo na Instagramu uspomene pre neki dan, zvala sam je da se vidimo, da se ispričamo o svemu tome. Lajkujem joj neke stvari, ona meni, međutim neko veče joj šaljem poruke na Instagramu, ona meni, dogovorili smo se da pričamo o uspomenama, rekla mi je: ‘Draga, javljam ti se da se vidimo – otkrila je Nada za Pink.rs detalje obnovljenog kontakta sa Cecom.

– Kad mi neko kaže da je protiv Cece, oči vadim! Znam je kao devojčicu, prvog momka njenog, znam sve! Ubijam za Cecu, sve o njoj znam iz detinjstva! Ne dam ništa loše da se kaže.

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić

Nada Topčagić ipak nešto zamera svojoj koleginici:

– Ja bih njoj zamerila neke stvari, ali to ću joj lično, u četiri oko. Mladolika je, mlada, lepa, zgodna, a ide barabar sa Anastasijom, e to je meni (smeh). Gledam im sliku, ne mogu nekad da prepoznam koja je koja!

Njih dve upoznale su se na jednom Nadinom nastupu:

– Ceca je bila patrijarhalna devojčica, otac išao svuda sa njom. Pre Arkana, pre, taj njen život… Bila je veliko derište. Pevamo pod šatorom, cela estrada, Smederevska Palanka… Dolazi jedan čuveni kafendžija, Rade Jeremić, pevamo sad svi mi i kaže on:“Nado, je l’ može jedno devojče da otpeva par pesama, ja sam dobar sa njenim roditeljima?“ Tada upoznajem njene roditelje, Cecu… Od tad se nikad nismo rastale. Pevamo do kasno, pa posle toga ona kreće u školu, ispite ima. Poklonila mi je minđuše kada je imala 16 godina, i danas ih čuvam, tačno znam gde su - istakla je ona.

Ceca Ražnatović
foto: Damir Dervišagić

Nada Topčagić raskrinkala Cecu, njenu pravu ljupku prirodu, uz reči da sebi jednu stvar ne može da oprosti.

– Prva Hit parada u Domu sindikata, nikad neću zaboraviti… Tada je trebalo da izdam „Jutro je“. Kažu oni meni:“Moraš da blistaš“, ja odlazim za Solun sa Zlatkom i kumovima. Pređemo ceo Solun, ne nađemo ništa. Odlazim u Trst, ni tamo ne nalazim, počinje panika… Idemo za Rim, mi mrtvi glavni, mrtvosani! Ni tamo ne nađemo ništa, ne snađemo se. Međutim, ‘ajde ponovo da se spustimo u Trst i nalazim suknju koja je tada bila 400-500 maraka. Kupim nekoliko kompleta, ali tu suknju nikad nisam obukla. Ceca dolazi u Dom sindikata, a ta suknja mi stoji tu, suknja ludilo mozga! Ceca kaže:“Jao, čija je ovo suknja“, kažem – moja. Kaže:“Molim te mi prodaj to, daj mi“, ja reko:“Nema šanse“. Tužna sam, tužna što joj nisam nikad dala tu suknju, nikad je nisam ni nosila. Skupa čipka, skupa suknja… Suknja je završila kod Snežane, majke teniserke Jelene Janković! Hit!

Bonus video:

00:15

Ceca Ražnatović bez trunke šminke

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.