SVI SU NEMO GLEDALI MILICU NA TELEVIZIJI, A SADA JE NE BI PREPOZNALI: Morate da vidite kako izgleda SADA
Foto: Print Screen Youtube

ko bi rekao?

SVI SU NEMO GLEDALI MILICU NA TELEVIZIJI, A SADA JE NE BI PREPOZNALI: Morate da vidite kako izgleda SADA

Malo ko će je prepoznati

Objavljeno:

Rijaliti program “Prvi srpski top model” emitovao se pre 10 godina i, na veliko iznenađenje, imao je veliku gledanost, a devojke su okupile čitave horde fanova.

Ipak, ovaj program ne bi bio nimalo zanimljiv da nije bilo suprostavljenih karaktera, bacanja rukavice u lice, dežurne pametnice koja je tu da miri posvađane strane i na kraju krajeva – želje za pobedom i titulom prvog top modela kojeg je Srbija izglasala SMS-om.

Prvi srpski top model” bio je replika rijaliti programa Tajre Benks u kojoj se mlade devojke takmiče za vrednu nagradu – naslovnicu popularnog magazina i ugovor sa modnom agencijom. Naša Tajra Benks bila je Ivana Stanković koja je svake nedelje devojke stavljala u nesvakidašnje situacije kao što je – fotosešn u kupaćem na vrhu Kopaonika na minus 10, pod vodom, sa domaćim životinjama i naravno sa frajerima.

Ivana Stanković
foto: Printscreen

Gledali smo kako izgleda surovi modni biznis – borbu sa kilogramima, gladovanjem, promenom ličnog opisa, vežbanje hodanja na modnoj pisti i ono što su svi najviše voleli – varnice između devojaka. Samo su neke uspele da se izdvoje jer je bila mala bara puna krokodila.

Milica Đorđević iz Mladenovca ostala je upamćena kao druželjubiva devojka sa stavom “ortaka”. Miličina sestra Tatjana Đorđević u sličnom vremenskom periodu se takmičila u šou-programu “Prvi glas Srbije”. Publici zapravo nije bilo poznato da je i Milica muzički talenotvana.

O devojkama iz “Prvog srpskog top modela” danas se malo zna – da li su nastavile modeling karijere ili su se odlučili za neke druge profesije.

Milica Đorđević
foto: Printscreen

Za Milicu se šuškalo da će nakon takmičenja početi da radi kao voditeljka, ali govorkanja se nisu ostvarila, pa je karijeru nastavila kao foto-model, budući da za posao manekenke nije imala dovoljnu visinu.

Nakon rijalitija otputovala je u Indiju, gde je, pored toga što se bavi modelingom, uplovila i u muzičke vode.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

Milica za sebe danas kaže da je pevačica koja pokušava da svira gitaru.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.