TELO OD MILION DOLARA POKAZALA SVIMA: Helena se ne smiruje, muškarci na APARATIMA OD VRELOG PRIZORA
Foto: Instagram/helena_topalovic

Bomba!

TELO OD MILION DOLARA POKAZALA SVIMA: Helena se ne smiruje, muškarci na APARATIMA OD VRELOG PRIZORA

Nije imala trunku šminke na sebi

Objavljeno: 09:04h

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, privlači veliku pažnju na društvenim mrežama gde je veoma popularna, a njene fotografije su obično i jako provokativne.

Ona neretko obajvljuje svoje provokativne fotografije, te se hvali luksuzom u kojem uživa sa suprugom, a sada je otišlka na još jedno putovanje u nizu.

Helena Topalović
foto: Instagram/helena_topalovic

Helena je sada podelila fotografiju iz luksuznog hotela na Mauricijusu gde je otputovala sa jačom polovinom, ali pratioci su za razliku od prethodnih puta kada bi gledali njene obline u bikiniju, svu pažnju usmerili ka licu.e obline u bikiniju, svu pažnju usmerili ka licu.

Helena je na bazen otišla bez trunke šminke i zapanjila pojedine pratioce koji su pisali "da ne liči na sebe". Iako je uvek našminkana i doterana, sada je rešila da pokaže i svoje prirodno izdanje.

Ona je objavila fotografiju u minijaturnom bikiniju koji je istakao njeno bujno poprsje.

1 / 5 Foto: Instagram/helena_topalovic

U krupnom kadru su naravno njeni najjači atributi, a komentari su smao pljuštali.

"Ne ličiš na sebe", "Potpuno druga osoba bez šminke", "Prezgodna si i lepa si prirodna","Kasko si zgodna", "Najjača guza", glasili su samo neki komentari ispod objave.

Podsetimo, ona je nedavno na storiju objavila da se odlučila za promenu, pa je tako skratila kosu i pohvalila se novom frizurom.

U snimku na kom pokazuje kako sada izgleda ona se smešila, verovatno zadovoljna rezultatima svog frizera, a našalila se i time što je napisala šta je razlog za ovakav potez.

- Takav mi je horoskop - poručila je Helena, a komentari su se nizali: "Sada je druga osoba", "lepa uvek", "lepša si sa dugom kosom", "izgledaš starije sada", "šta uradi to od sebe?!".

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.