DESILA SE NEKA ČUDNA SIMBIOZA!Tika Špic se zaljubio na snimanju serije Porodično blago i to nećete verovati U KOGA
Foto: Youtube

au!

DESILA SE NEKA ČUDNA SIMBIOZA!Tika Špic se zaljubio na snimanju serije Porodično blago i to nećete verovati U KOGA

Da li ste znali da se rodila ljubav na snimanju serije koju smo svi obožavali?

Objavljeno:

Jedan od najšarmantnijih likova u čuvenoj seriji “Porodično blago” do danas je ostala Žake, supruga Tike Špica, koju je maestralno odigrala glumica Biljana Nikolić.

Posebno su upečatljivi njeni urnebesni dijalozi sa Predragom Smiljkovićem, popularnim Tikom, a ono što nije mnogo obožavalaca serije znalo jeste da je par bio u ljubavnoj vezi i van snimanja. To je pre nekoliko godina potvrdio i sam glumac.

– Bio sam sa glumicom Biljanom Nikolić u ozbiljnoj vezi četiri godine. Igrali smo zajedno, bila mi je žena u “Porodičnom blagu” – priznao je Smiljković.

– Kada igrate sa odličnom glumicom, to je sjajna razmena energije, pa se desi čudna simbioza i to je možda neki nivo zaljubljenosti. Pošto mi nikad u porodici nismo otvoreno pokazivali ljubav, možda sam ja u ljubavi nespretan.

Ova serija prikazivala se, inače, od 1998. do 2002. godine i reprizirana je nekoliko puta, zbog čega iznova dobija nove obožavaoce.

Biljana Nikolić je, inače, osim “Porodičnog blaga”, igrala još u seriji “Agencija za SiS”, a godinama je članica Kruševačkog pozorišta.

1 / 4 Foto: Printscreen

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović
36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media