SVI ČEKAJU TOLIKO DUGO DA JE VIDE U SUKNJI! Pogledajte kako se premijerka pojavila na prijemu, ROZE JE NJENA BOJA
Foto: Damir Dervišagić

au!

SVI ČEKAJU TOLIKO DUGO DA JE VIDE U SUKNJI! Pogledajte kako se premijerka pojavila na prijemu, ROZE JE NJENA BOJA

Stil Ane Brnabić prepoznatljiv je po biznis kombinacijama

Objavljeno:

Stil Ane Brnabić odavno je prepoznatljiv po njenim biznis smart kombinacijama kojima tek pridoda po neki upečatljiv lični detalj ili specifične boje sakoa u kojima se najbolje oseća. Premijerka Srbije ostala je dosledna takvom imidžu i prilikom svojih najskorijih pojavljivanja kao što je bilo ono sa ambasadorkom republike Kine od pre nekoliko dana.

Stil Ane Brnabić tada je bio u znaku pažljivo odabrane nijanse ružičastog sakoa a kao i u svim prethodnim kombinacijama koje je oblačila neizostavne su bile pantalone i cipele. Ma koliko da su jednostavni, stajlinzi naše premijerke uvek su pažljivo osmišljeni a ona je čak jedno prilikom otkrila da je neretko za javna pojavljivanja stilizuje supruga Milica Đurđić.

Dok je stil Ane Brnabić gotovo uvek u znaku opisanih odevnih predmeta, njena partnerka daleko je opuštenija u kombinovanju različitih odevnih varijanti i za razliku od premijerke znatno ređe se može primetiti u sakoima iako je u nekoliko situacija odlučila da parira baš svojoj izabranici.

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.