ALEKSANDRU KOVAČ NAKON SMRTI KORNELIJA SAČEKAO POSEBAN DAN: Stigla je na pola puta, RADOST ZBOG ŽIVOTA
Foto: Dragan Kadić

NEKA JE SA SREĆOM!

ALEKSANDRU KOVAČ NAKON SMRTI KORNELIJA SAČEKAO POSEBAN DAN: Stigla je na pola puta, RADOST ZBOG ŽIVOTA

Smrt Kornelija Kovača još je sveža rana za njegove ćerke

Objavljeno:

Smrt Kornelija Kovača unela je veliku tugu u živote njegovih ćerki, a najstarija Aleksandra teško se nosila sa njegovim odlaskom i gotovo potpuno se povukla iz javnosti. Sedamnaest dana od preminuća njenog oca, a još manje dana od njegove sahrane, može se reći da je pop pevačica sigurno još uvek u danima žalosti ali jedna okolnost ne pita za vreme i nametnula se baš sada pa je Aleksandra dobila prve razloge za radost uprkos teškom periodu.

1 / 5 Foto: instagram/printscreen

Naime, pevačica je u petak napunila jubilarnih pedeset godina i premda bi se možda našla neka žena da kaže da to nije naročit razlog za proslavu, zlatnih 50 ipak se smatraju povodom za radost. Stoga je smrt Kornelija Kovača konačno mogla biti makar na kratko ublažena jednim lepim danom u životu njegove tugujuće naslednice. Aleksandra, kako stvari stoje, definitivno spada u red onih koji jubilej poput ovog smatraju lepim.

Ona je objavila prvu fotografiju sebe otkako je nastupila smrt Kornelija Kovača i to u jarko crvenim bojama koje slute na radost. Ispod nje je jednostavno napisala "50" i dodala jedno srce, a salve čestitki počele su da pljušte u komentarima. Ljudi uglavnom nisu mogli da veruju da je pevačica već stigla do ovakvog jubileja i poručivali su da se sada i sami osećaju starije kada se sete da su koliko juče đuskali uz hitove "K2".

Zna se i čija je čestitka izostala jer je Aleksandrin odnos sa sestrom Kristinom trenutno u nikad goroj fazi. Tome svedoči Aleksandrina nedavna poruka, jedina kojom se oglasila otkako joj je otac preminuo, kada se na podršci u teškim trenucima zahvalila svima i u poruci jasno pretvarala da njena sestra ne postoji.

- Danas želim da se zahvalim svim onim ljudima koji su bili tu i koji su nesebično pomogli tatinoj supruzi Snežani, mojoj sestri Anji i meni dok smo prolazile kroz najteže trenutke tatine bolesti i svega onoga što je usledilo - poručila je tada Aleksandra i sve je bilo jasno.

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.