OVDE ŽIVI NAJLEPŠA SRPSKA VODITELJKA MARIJA EGELJA: Pokazala svoj LUKSUZNI KUTAK (FOTO)
Marija Egelja, Foto: Printscreen

prefinjeno

OVDE ŽIVI NAJLEPŠA SRPSKA VODITELJKA MARIJA EGELJA: Pokazala svoj LUKSUZNI KUTAK (FOTO)

Dom voditeljke Marije Egelje odiše elegancijom i čistim linijama

Objavljeno: 16:22h

Poznata voditeljka nedavno je na svom Instagram profilu podelila sa svojim pratiocima delić izgleda porodičnog doma na Vračaru.

Ona je početkom leta sa svojim suprugom krenula sa uređivanjem njihovog stana u srcu Beograda.

1 / 7 Foto: Sonja Spasić

Poznata po svom osmehu i harizmi, ona je trudnica koja ne miruje i ne staje, pa je tako zajedno sa svojim suprugom Aleksadnrom Dabićem, sklapala krevetac, stolicu, prikazivajući deo njihovog novog doma.

Nakon čega je otkrila da u kuhinji preovlađuju svetlo sive i krem boje, otkrivajući šank od drvenih detalja, kao i dve sive barske stolice.

U stanu preovlađuju čiste linije, otvorene boje i dašak elegancije i luksuza. Poznata kao neko ko uvek vodi računa o svom izgledu, taj dodir luksuza je prenela i na uređivanje doma, kojem se veseli, pažljivo birajući svaki detalj.

Marija Egelja
foto: Instagram printscreen

Želeći da sve bude spremeno i na svom mestu, kako bi dočekali svog naslednika koji uskoro treba da stigne.

Sreća i ljubav ne mogu da se sakriju, pa je tako lepa voditeljka svojevremeno za magazin Gloria izjavila:

"Kažu da o ljubavi, sreći i bogatstvu ne treba pričati, dovoljno je da se vide. Za moje raspoloženje zaslužan je partner, voljena sam i zaljubljena. Znamo se dovoljno dugo da smo se savršeno upoznali i osećamo da smo jedno za drugo. Razume moj posao i podržava me, ali želi da bude osoba iz senke. Osvojio me je, osim što je izuzetno lep i zgodan, i velikom upornošću, jednostavno nisam mogla da mu kažem ne."

Marija Egelja
foto: Instagram printscreen

Posle svadbe koja je upriličena daleko od očiju javnosti, Marija i njen suprug Aleksandar su otputovali na medeni mesec u osunčanu špansku lepoticu Palma de Majorku, gde su uživali u šetnjama kraj mora, krstarenju i lokalnim morskim specijalitetitima.

Tokom leta Marija je sve vreme bila aktivna, šetajući i uživajući u prirodnim lepotama Zlatibora, odakle je njen suprug.

Bonus video:

00:19

Udala se Marija Egelja

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.