MARIJA EGELJA POKAZALA STOMAK U PUNOJ VELIČINI: Ko da je progutala loptu, kilaža ostala ista! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

uskoro postaje majka!

MARIJA EGELJA POKAZALA STOMAK U PUNOJ VELIČINI: Ko da je progutala loptu, kilaža ostala ista! (FOTO)

Marija Egelja pokazala trudnički stomak prvi put u javnosti!

Objavljeno:

Voditeljka Pink televizije Marija Egelja Dabić do skoro nam je vedrila putem malih ekrana vodeći vremensku prognozu, a sada uživa u trudničkim danima i sa suprugom Aleksandom željno iščekuje prinovu u novembru.

- Mažena sam i pažena trudnica, ali tako je bilo i dok sam mu bila devojka, verenica, pa sada i žena, tako da se ništa nije posebno promenilo, osim što mi kažu da blistam- izjavila je Marija koja otkriva da je bilo jasno da je trudna veoma brzo jer je sijala, ali da je ona saznala tek nakon drugog meseca:

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/marija.egelja

- Suprug se sada hvali kako je odmah znao da sam trudna. Pitala sam ga kako je znao, a on mi je odgovorio: "Bila si posebna, srećnija". Što se mene tiče, tek sam pred kraj drugog meseca shvatila da sam u drugom stanju. Kada sam otišla na pregled, bilo mi je jasno da je to to. Na početku nismo želeli da tu vest previše širimo i objavljujemo svima- izjavila je gospođa Egelja Dabić koja otkriva i pol bebe za koju je njne suprug bio ubeđen da će biti devojčica, ali se onda saznalo da je u pitanju dečak:

- Da, dečak. Pre nego što smo otišli na kontrolni pregled gde će nam reći kog je pola beba, moj suprug je govorio:" Ma, sto posto je devojčica jer si ti tako slatka i mora biti neka princeza kao ti". Što se mene tiče, najvažnije je da beba bude dobro i zdravo, pol je manje važan- kazala je Marija i otkrila da je njen suprug siguran da će njihov sin biti fudbaler:

- Tata, kaže da će igrati fudbal kao napadač, pošto je on igrao fudbal, kao i njegov brat i otac, i moj tata. Pošto me beba šutira nekad jače, nekad slabije, suprug kaže:"Dobar mu je udarac, biće dobar špic". Za sada te udarce dobro podnosim, a doktorka mi kaže da će biti još jači- otkrila je lepa voditeljka za Informer.

Marijine fotografije možete pogledati OVDE.

Bonus video:

Udala se Marija Egelja
00:19

Udala se Marija Egelja

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media