VIKEND BEZ BRIGE UZ KURIR TELEVIZIJU: Muzika, smeh i korisni saveti na jednom mestu
Pusti brigu, Foto: Promo

kurir tv

VIKEND BEZ BRIGE UZ KURIR TELEVIZIJU: Muzika, smeh i korisni saveti na jednom mestu

Ne propustite!

Objavljeno:

Nedelju rezervišite za dobru zabavu, puno osmeha i sjajno raspoloženje. Glumica i voditeljka Suzana Petričević obećava i ovog vikenda fenomenalnu atmosferu i zanimljive goste, dok je vrhunski kuvar i najbolji srpski aranžer hrane, Dejan Šutanovac zadužen za nedeljni ručak i najukusnije specijalitete.

Dobro poznati dvojac Kruševac geto svojim skečevima nasmejaće vas do suza, a posebno će vas zabaviti Jasmina Stijović njenim jedinstvenim smislom za humor.

1 / 4 Foto: Promo

Suzana je ove nedelje ugostila pevačice Leontinu Vukomanović, Ivanu Peters i Nevenu Božović, a pridružili su joj se i Jelena i Zoran Žika Živanović iz grupe Zana, kao i kompozitorka i blogerka Divna Milovanović. Korisni saveti, ideje za zdrave životne navike, sjajni recepti, pesma, zabava i razne anegdote obeležili su ovu emisiju te nema sumnje da vas očekuje još jedan sjajan vikend uz Kurir televiziju.

Optimistična i poznata po tome da ume da "pusti brigu" i kada je najteže, voditeljka Suzana Petričević potrudiće se da bar nedeljom ostavite sve probleme po strani, da zapevate i nasmejete se do suza. Ne propustite danas od 13 časova emisiju "Pusti brigu" na Kurir televiziji! Pričaće se!

Bonus video:

01:07

NEVENA BOŽOVIĆ ZAPEVALA HIT MASSIMA SAVIĆA! Ne propustite emisiju Pusti brigu tačno od 13 časova na Kurir televiziji

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.