PUSTI BRIGU UZ ZANIMLJIVE GOSTE I SJAJNU ATMOSFERU: Gledaj najzabavniji šou na Kurir televiziji od 13 časova
Foto: KURIR TELEVIZIJA

OPA!

PUSTI BRIGU UZ ZANIMLJIVE GOSTE I SJAJNU ATMOSFERU: Gledaj najzabavniji šou na Kurir televiziji od 13 časova

Ovog vikenda ostavite sve probleme po strani i odlučno pustite brigu sa glumicom i voditeljkom Suzanom Petričević u 13 časova na Kurir televiziji.

Objavljeno:

Suzana Petričević ove nedelje ugostiće čuvenu glumicu Goricu Popović, mlade i veoma popularne glumce Ninu Janković i Ivana Mihajlovića, pisca i novinara Vanju Bulića, pevačicu Martinu Vrbos, kao i porodicu Košanin, pobednika druge sezone kulinarskog takmičenja “Majke i snajke”.

U svom, već dobro poznatom, maniru Suzana će vas voditi kroz tročasovni zabavni program, vrhunski kuvar Dejan Šutanovac biće zadužen za nedeljni ručak, ali i otkrivanje malih tajni velikih kuvara. Neizostavni tandem Kruševac geto i jedinstvena Jasmina Stijović i ove nedelje će vas nasmejati do suza i potruditi se da nedeljno popodne provedete bez brige, u dobrom raspoloženju.

1 / 3 Foto: KURIR TELEVIZIJA

Nema sumnje da vas očekuje još jedna sjajna epizoda emisije “Pusti brigu”. Neverovatna i vanserijski talentovana glumica Gorica Popović priredila je šou o kom će se pričati, kumovi u životu, a kolege na sceni, Nina i Ivan, nasmejaće vas do suza, dok će Vanja Bulić prvi put otkriti kako je nastala priča za kultni film “Lepa sela lepo gore”. Porodica Košanin će uneti dašak tradicije i ukazati na prave porodične vrednosti, a pevačicu Martinu Vrbos upoznaćete u drugačijem svetlu i u opuštenoj atmosferi.

Gledajte “Pusti brigu” nedeljom od 13 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.