OTKRIVENO ŠTA JE TAČNO DAMJAN HADŽIĆ ISPRIČAO POLICIJI: Isplivalo apsolutno SVE
Foto: Printscreen

čeka se pravda

OTKRIVENO ŠTA JE TAČNO DAMJAN HADŽIĆ ISPRIČAO POLICIJI: Isplivalo apsolutno SVE

Ne sećam se šta se sve tačno izdešavalo, ali znam da je nisam tukao - navodno je izjavio u svoju odbranu

Objavljeno: 19:17h

Damjan H. (23), kome je određen jednomesečni pritvor zbog sumnje da je pretukao suprugu Saru H. (19) u njihovom stanu u Beogradu, kako domaći mediji nezvanično saznaju, na saslušanju je izjavio "da nije tukao ženu'', već da ju je samo ''odgurnuo". Prema rečima našeg izvora, osumnjičeni je delimično priznao krivicu za nasilje u porodici.

Žena me je provocirala, posvađali smo se. Uhvatio sam je rukom za vrat, gurnuo sam je i ona je pala i udarila glavom o pločice - navodno je izjavio na saslušanju u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu Damjan H.

On je potom naveo i "da je Sara, takođe, njega udarila".

Ne sećam se šta se sve tačno izdešavalo, ali znam da je nisam tukao - navodno je izjavio u svoju odbranu.

Sara je trebalo da uzme sve svoje stvari iz stana u kom su zajedno živeli, ali su gospoda zamenila bravu i ne možemo da dođemo do bebinih, ni Sarinih stvari. Iako su, koliko znamo, dobili nalog za iseljenje i zabranu prilaska - napisala je Una Kablar na Instagramu.

1 / 7 Foto: Prva tv printscreen, Printscreen Instagram / Uki Q

Sara H. rođena je sestra poznate tiktokerke Une Kablar, poznate kao Uki Q. Una je iskoristila svoj uticaj na društvenim mrežama i podelila priču o jezivom nasilju koje je njena sestra doživela. Ona je objavila i niz fotografija na kojima se vidi da Sara ima podlive po licu, vratu, rukama, kao i masnicu ispod oka.

Malo je verovatno da su ovakve povrede nastale samo jednim odgurivanjem. Tokom istrage biće naloženo veštačenje povreda i načina na koji su one mogle da nastanu - objašnjava izvor iz istrage i dodaje da će Sara H. biti među prvim saslušanim svedocima u istrazi protiv svog muža.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.