ANA IVANOVIĆ SE POJAVILA U JAVNOSTI U ODEĆI KOJU NE BI SVAKO SMEO DA OBUČE: Fotke će vas RASPAMETITI
Foto: Profimedia

lepotica

ANA IVANOVIĆ SE POJAVILA U JAVNOSTI U ODEĆI KOJU NE BI SVAKO SMEO DA OBUČE: Fotke će vas RASPAMETITI

Ona je ponela klasično odelo, tačnije duboke široke pantalone i oversized sako u teget boji i sve to začinila zelenom top majicom

Objavljeno: 18:36h

Bivša teniserka prepoznatljiva je po svom jednostavnom i svedenom stilu koji je pritom uvek upečatljiv, pa tako i ovog puta modna kombinacije Ane Ivanović nije mogla proći nezapaženo.

Ova uspešna dama, pridružila se prestižnom festivalu osnivača u Minhenu u ulozi govornika, a povodom ovog bitnog događaja, lepa Ana odabrala je veoma interesantan stajling te još jednom pokazala koliki je ljubitelj mode i koliko uživa u građenju svog stila.

Ana Ivanović po ko zna koji put imprsionirala je kako prisutne tako i stručnjake iz sveta mode, svojom biznis-kežual varijantom koju je savršeno odabrala za ovu priliku.

1 / 3 Foto: Profimedia

Ona je ponela klasično odelo, tačnije duboke široke pantalone i oversized sako u teget boji i sve to začinila zelenom top majicom.

Ipak, modna kombinacija Ane Ivanović možda i ne bi bila toliko komentarisana da se ona nije odlučila da ceo outfit uklopi uz jednostavne bele patike i po ko zna koji put stavi svima do znanja da savršena poslovna kombinacija i te kako postoji.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.