POZNATI SRPSKI PEVAČ DOŽIVEO INFARKT DOK JE VOZIO DECU U AUTU: To je nešto NAJTRAUMATIČNIJE što mu se IKAD DESILO
Foto: Nebojša Mandić

jezivo

POZNATI SRPSKI PEVAČ DOŽIVEO INFARKT DOK JE VOZIO DECU U AUTU: To je nešto NAJTRAUMATIČNIJE što mu se IKAD DESILO

Na njemu mi je ostao ožiljak od nekoliko milimetara. Dobio sam lekove koje moram da pijem ceo život, od njih nisam mogao da funkcionišem

Objavljeno:

Pevač Nemanja Nikolić javno je progovorio o zdravstvenom problemu sa kojim se susreo pre nekoliko godina, kada je doživeo srčani udar

Nemanja je istakao da mu je taj trenutak i bol koju je osetio, ostao duboko urezan u sećanju.

- Kao mlad sam počeo da se bavim muzikom i da vodim boemski život. Kada su drugi spavali, ja sam radio, nisam jeo na vreme. Bilo je i alkohola, i cigareta. Jednostavno, došlo je od prezasićenja organizma. Pre toga nisam osetio nikakve zdravstvene probleme - rekao je pevač, pa dodao:

- Samo zahvaljujući sreći sam dobro prošao. Iako sam sada dobro, nikada neću zaboraviti taj dan. Doživeo sa infarkt u kolima za volanom. Sa mnom su bila deca i supruga. Bio je januar, krenuli smo u igraonicu na dečiji rođendan. Na 200 metara od igraonice osetio sam neopisiv bol u leđima, kao da mi je neko zario nož u leđa. Taj bol je trajalo oko 15 sekundi - objašnjava Nikolić.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

- Sve se dešava u nekoliko minuta. U tom trenutku sam imao prtisak 230 sa 168. Odmah su mi dali lek pod jezik, a na EKG-u se videlo da sam imao infarkt. Nije bilo nikakve intervencije. Lekari su mi rekli da sam mlad i da imam zdravo sportsko srce, pa je to tako. Na njemu mi je ostao ožiljak od nekoliko milimetara. Dobio sam lekove koje moram da pijem ceo život, od njih nisam mogao da funkcionišem. Uspavljivali su me i usporavali. Čak je moja supruga pisala na njima dečija imena, kako bih pio - rekao je Nemanja Nikolić.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.