VEZA SA VIKTOROM NIJE DUGO POTRAJALA, PREVARU NIJE KOMENTARISALA: Milica ne skida osmeh sa lica, majka je SVE REKLA
Foto: Kurir

srećna!

VEZA SA VIKTOROM NIJE DUGO POTRAJALA, PREVARU NIJE KOMENTARISALA: Milica ne skida osmeh sa lica, majka je SVE REKLA

Majka Milice Tomašević apsolutna je podrška glumici

Objavljeno:

Majka Milice Tomašević svim stavila do znanja jedno.

Veza Viktora Živojinovića i Milice Tomašević, po pisanju portala, nije potrajala dugo, a o razlogu moglo se samo nagađati, kao što se nagađalo o njihovoj veridbi. U jednom momentu na društvenim mrežama pojavila se fotografija glumice u zagrljaju drugog momka, što je sve navelo da pomisle da je treća osoba odigrala krljučnu ulogu u okončanju njene romanse sa sinom Lepe Brene. Na tu temu dramska umetnica se naravno nije oglašavala, ali jedno je sigurno u tim momentima utehu je pronašla u razgovorima sa sestrom Anđelkom i majkom Biljanom Tomašević, koje su je jednako podržale i kada je sa mladim Živojinovićem otpočinjala romansu, ali i sada kada je trebalo emotivni odnos da okonča.

Milica nikada nije krila da su majka i sestra njen najveći oslonac, najbolji savetodavci u nevolji i osobe koje će joj se uvek naći bilo da radi dobro ili greši. Sa sestrom ona je čak provela čitavo leto, malo su putovale po Africi, zatim su se preselile u Aziju, a potom ostatak odmor obilazile lepote Srbije. U neko doba pridružila im se i majka, koju nastoje da ne zapostavljaju. Naprotiv, kada god imaju slobodnog vremena posećuju je, a njene rođendane s posebnom emocijom obe slave, čemu svedoče najnovije fotografije.

Majka Milice Tomašević nedavno je dobila svećicu više na rođendanskoj torti, a glumica i njena sestra blogerka priredile su joj iznenađenje u restoranu. Namesto torte Biljana je dobila kolač sa vatrometom i veliki buket ruža. Dok su joj zvanice pevale pesmicu uživala je u zagrljajima i poljupcima ćerki, time svima stavljajući do znanja da su zajedno najjače, da je ona uvek tu za njih, kao i one za nju i da nikome neće dati da ih povredi.

Bonus video:

00:15

Viktor Živojinović zaprosio Bojanu Obradović

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.