OTKRIVENA TAJNA MILICE PAVLOVIĆ: Dešava se SVAKOG JUTRA, nikada NIJE HTELA da se SAZNA ZA OVO
Foto: Printscreen

iznenadila sve

OTKRIVENA TAJNA MILICE PAVLOVIĆ: Dešava se SVAKOG JUTRA, nikada NIJE HTELA da se SAZNA ZA OVO

Milica je poznata kao neko ko izuzetno vodi računa o ishrani i izgledu, ali je tokom tih dana rešila da da sebi malo oduška, te je jela različite specijalitete koje su Grci spremali

Objavljeno:

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović imala je veoma uspešnu letnju sezonu tokom koje je od juna do septembra nastupila čak 70 puta.

Album "Posesivna" osvojio je srca publike, te je svaki klub, diskoteka, ali i trg na kojem je pevala bio krcat.

Iako je tempo bio naporan, Milica je uspela sve da idrži, te je trudom i sa mnogo ljubavi završila svaki nastup, a onda je rešila da ode na zasluženi odmor.

Pavlovićeva je odmor "podelila" na tri prelepe destinacije u Grčkoj. Prvo je otišla na Mikonos u jedan od najluksuznijih hotela, a zatim u Atinu, pa u Pargu. Društvo joj je pravila drugarica Kristina Perić sa kojom je objavljivala storije na Instagramu, a na kojima su pokazale da se "ludo" zabavljaju.

1 / 7 Foto: Instagram printscreen/senoritamilica

Milica je poznata kao neko ko izuzetno vodi računa o ishrani i izgledu, ali je tokom tih dana rešila da da sebi malo oduška, te je jela različite specijalitete koje su Grci spremali.

Ono što nije preskočila nijednog dana odmora, jeste "tajni" ritual, a to je ispijanje čaja kako bi sačuvala glasne žice za sve nastupe koji je čekaju ovih dana, a jedan od njih je i koncert u Leskovcu 11. oktobra koji Milica sa zadovoljstvom isčekuje, ona nije htela to da otkrije sve do danas.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.