OVI PEVAČI OSTAVLJAJU BOGATSTVO U KAFANAMA: Sandra Afrika će vas NAJVIŠE ŠOKIRATI, cifra je VRTOGLAVA
Foto: Profimedia

Evo ko ne štedi u kafani

OVI PEVAČI OSTAVLJAJU BOGATSTVO U KAFANAMA: Sandra Afrika će vas NAJVIŠE ŠOKIRATI, cifra je VRTOGLAVA

Među njima je svakako Sandra Afrika. Kako Espreso saznaje, ona često muzici ostavlja velike bakšiše, i ne koristi to što je atraktivna devojka da izbegne da učestvuje u plaćanju računa u restoranu

Objavljeno:

Nedavno su pop pevačicu Mariju Šerifović zamolili da prokomentariše snimak koji kruži na društvenim mrežama, a na kom se vidi kako ona pevačici u kafani ostavlja bakšiš u iznosu od 200 evra.

– Mislim sve najgore o osobama koje ne znaju i ne umeju da se uhvate za džep. Potpuno je nevažno da li je to pet dinara, deset, ili 100, 200, 300 ili 500 evra – rekla je Marija početkom nedelje novinarima pred snimanje emisije "Zvezde Granda".

Za neke pevače kruže priče da su stipse, ali ima i onih drugih koji nemaju problem da se u kafani uhvate za džep.

Među njima je svakako Sandra Afrika. Kako Espreso saznaje, ona često muzici ostavlja velike bakšiše, i ne koristi to što je atraktivna devojka da izbegne da učestvuje u plaćanju računa u restoranu.

1 / 8 Foto: Tik tok printscreen

– Skoro je ona u jednoj kafani za ceh platila 7.500 evra. I ne samo to. Isto veče je muzici za bakšiš ostavila oko 5.000 evra. Sandra je pravi džek kada je u kafani - otkriva za Espreso izvor koji se našao na licu mesta.

Neko ko isto ne štedi u kafani je folk pevač Darko Lazić. Njega često prate negativni naslovi zbog načina kako živi, ali malo je poznato da on žali pare dok je u kafani. I po nekoliko hiljada evra ostavlja za veče za račun u kafani. I Aca Lukas je često na meti kritičara zbog svog burnog života.

Međutim, u restoranu, klubu ili kafani ni on beži od plaćanja računa. I često velike pare ostavlja konobarima, muzičarima i gazdama raznih ugostiteljskih objekata.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso / Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.