2017. GODINE ŽIKA I ANA TODOROVIĆ SU DOŽIVELI TRAGEDIJU KOJA JE POTRESLA NACIJU: Mislili su da neće IZDRŽATI...
Foto: Kurir

POTRESNO

2017. GODINE ŽIKA I ANA TODOROVIĆ SU DOŽIVELI TRAGEDIJU KOJA JE POTRESLA NACIJU: Mislili su da neće IZDRŽATI...

Njihova ljubav je i dalje jaka!

Objavljeno:

Tragedija koja je Žiku Todorovića zadesila pre pet godina, kada je ostao bez sina jedinca Dejana, mogla je da ugrozi njegov brak, ali to se nije dogodilo. Supruga Žike Todorovića, Ana Todorović u tom, za svakog roditelja, najvećem bolu ostala je jaka i prisebna, a vedar duh uprkos težini na duši prenela je i na glumca.

Gubitak deteta još više je zbližio supružnike, i jedno drugom su uvek bili oslonac i podrška:

- Nije bilo ni govora o tome da se zbog toga raziđemo. Život je tu da se proživi zajedno. Krivim samog sebe. Normalni i zreli ljudi za takve stvari nikada ne krive onog drugog. Pitanje je da li smo uopšte mi krivi ili je takva sudbina. Ovo je prvi put da pričam o tome javno, ali rupa u duši uvek će stajati. Ja inače pišem pesmice samo za svoju dušu, ali to ne izdajem jer sam suviše stidljiv bubnjar… Ima i ličnih stvari, onako duboko ličnih. Ima jedna pesma koja je posvećena baš Dekiju - rekoa je tada Žika.

Zajedničkim snagama supružnici su bar na kratko, bar za mrvicu uspeli da umanje bol koji im je razdirao srce i nauče ponovo da se smeju, čemu svedoče poslednje fotografije sa primorja.

Na njima glumac pozira kraj same obale mora dok u ruci drži gitaru, Ana s druge strane zadovoljno se smeška, a društvo joj pravi prijateljica.

1 / 5 Foto: Dragana Udovičić

Pomenuta slika nastala je na omiljenom mestu dramskog umetnika i njegove izabranice u ribarskom mestu Bigova, gde je svojevremeno davih godina njegov pokojni otac Bora Todorović pazario plac i sazidao kuću.

Interesantno je da su se supruga Žike Todorovića i glumac i upoznali u Crnoj Gori, doduše na Ada Bojani, a da su se tamo na Cetinju, rodnom Aninom mestu, i venčali.

Žika i Ana, u to vreme studentkinja Filološkog fakulteta, upoznali su se 1998. godine na Adi Bojani. Iako je do tada važio za zavodnika, poznati glumac od prvog dana znao je da je u Ani pronašao srodnu dušu i da sa njom želi ozbiljnu vezu.

Venčali su se 2004. godine u njenoj porodičnoj kući na Cetinju, a Crna Gora im je postala baza u kojoj svake godine provode veći deo leta, u malom ribarskom mestu Bigovo, koje je svojevremeno "otkrio" Žikin otac, proslavljeni glumac Bora Todorović.

Srđan Žika Todorović
foto: Printscreen Instagram

Po svemu sudeći Ana se prethodne dve decenije uspešno nosila sa suprugovom popularnošću, ali se svesno potrudila da ostane u njegovoj senci, pa se retko pojavljuje u javnosti.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.