KO JE OVDE LUD, ZAŠTO JE NEKO NE UHAPSI? Maca Diskrecija javno priznala da je prostitutka, I NIKOM NIŠTA?
Foto: Damir Dervišagić

Užas i sramota

KO JE OVDE LUD, ZAŠTO JE NEKO NE UHAPSI? Maca Diskrecija javno priznala da je prostitutka, I NIKOM NIŠTA?

Starleta Senada Nurkić, alijas Maca Diskrecija, okačila je mikrofron o klin i upustila se u najstariji biznis - prodavanje tela
Objavljeno: 11:34h

- Ne bojim se zatvora. Ti što bi da me zatvore zbog ku*vanja neka mi plate račune i sve potrepštine za život. Imam dečka političara i on neće dozvoliti moje hapšenje. On me štiti od bilo kakve kazne - tvrdi Diskrecija, koja očigledno više nije diskretna, već konkretna.

foto: Printscreen/Instagram

Zvezda „Hepijevog” rijalitija kaže da se ne stidi što se bavi prostitucijom i da od toga lepo zarađuje. Takođe, tvrdi da ne opslužuje poznate ličnosti i da je spojila lepo i korisno, jer osim toga što je ljubiteljka seksa, spava sa veoma lepim i zgodnim muškarcima i još za to na kraju bude plaćena.

Tužilaštvo: Mora da odgovara!

U tužilaštvu su nam rekli: - Ako Maca nema makroa može da bude kažnjena prekršajno. U slučaju da ima makroa, vozača ili nekoga ko joj izdaje stan, ta osoba odgovara za posredovanje u vršenju prostitucije. Za bavljenje prostitucijom izriče se obično novčana kazna, ako je neka devojka uhvaćena prvi put. Međutim, ako je više puta prekršajno kažnjavana zbog prostitcije onda je predviđen zatvor. Prostitucija je prekršaj, posrednici odgovaraju krivično, dok su devojke koje se bave prostitucijom, u slučaju pokretanja postupka svedoci na sudu.

foto: Printstscreen/Facebook/Maca Diskrecija

- Moje usluge koriste uglavnom biznismeni. Kada im žene nisu kod kuće, ja dođem na partiju seksa kod njih u stan, a neki dolaze i kod mene. Uglavnom mi dolaze lepi i zgodni momci. Neke devojke mogu to samo da sanjaju, kunem vam se. Osim toga mi plate, daju mi i neke skupe poklone - parfeme, veš, nakit - pohvalila nam se starleta poreklom iz Tuzle koja trenutno živi i radi u Beogradu.

Bonus video

RUSI ĆE SE ODUŠEVITI: Andrija Milošević pustio GLAS i otpevao njihovu poznatu PESMU ovako!

(Espreso.co.rs/Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.