"OVAJ ALBUM POSVEĆUJEM BOJANU"! Karleuša je sve rekla u par redova, fotka postala SENZACIJA o njoj danas BRUJI SVET
Foto: Printscreen/Instagram/karleusastar

au!

"OVAJ ALBUM POSVEĆUJEM BOJANU"! Karleuša je sve rekla u par redova, fotka postala SENZACIJA o njoj danas BRUJI SVET

Poslužila kao primer velikim zvezdama

Objavljeno: 07:17h

Kostimi Kim Kardašijan na Nedelji mode u Milanu odisali su glamurom, seksepilom i šljokicama, ali jedan se posebno izdvojio

Kim se pojavila na jednoj večeri u Milanu od glave do pete u leopard dezenu. Na sebi je imala providni bodi, preko kog je nosila korset i kratak šorts, zatim duboke čizme do sredine butina, mini torbicu i ogromnu bundu. Naravno, sve je bilo u identičnom leopard printu.

Iako je kraljica dobrog stila, Kim je ovom kombinacijom zaista pomerila granice, a jedno je sigurno, ovako nešto samo ona ume da iznese, a da ne bude vulgarno, kič ili napadno.

Da bi sve bilo još interesantnije, godine 2004. Jelena Karleuša objavila je album sa hitovima koji je posvetila bivšem suprugu Bojanu Kariću a fotografije pop dive upravo su podsetile na pomenuto izdanje Kim Kardašijan.Budući da je u javnosti Jelena često isticala da je mnoge inostrane zvezde kopiraju, nimalo ne bi čudila činjenica da se Kim Kardašijn toliko bavi karijerom Jelene Karleuše da je istraživanjem i sama došla ovih slika i iskopirala njen look.

Kako je Jelena izgledala na coveru tadašnjeg albuma pronašli su na sajtu Discogs.com koji se bavi diskografijama poznatih zvezda.

Pogledajte:

1 / 5 Foto: printscreen

Bonus video:

00:17

Jelena Karleuša proslavila rođendan svojim miljenicama

(Espreso/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.