ŽENA DULETA SAVIĆA IZGLEDA BRUTALNO: Fotka od milion dolara, pravi je srećnik
Marina Rajević Savić, Foto: Damir Dervišagić

wow

ŽENA DULETA SAVIĆA IZGLEDA BRUTALNO: Fotka od milion dolara, pravi je srećnik

Fotografija Marine Rajević Savić raznežila je mnoge

Objavljeno:

Supruga legendarnog fudbalera Dušana Savića godinama oduševljava publiku putem malih ekrana, a kao autor i voditelj kultne emisije "Dok anđeli spavaju" osvojila je srca širokog auditorijuma naročito devedesetih i početkom dvehiljaditih kada je emisija bila na vrhuncu popularnosti.

Ova dama od stila, u mladosti važila je za jedno od najlepših i najsofisticiranijih TV lica, a mnogi se slažu da je vremenom samo dobila na lepoti i šarmu te da svoje godine nosi dostojanstveno i damski.

Ipak, kako je izgledala kao devojčica, retko ko je imao prilike da vidi, pa su se mnogi obradovali ugledavši fotografiju Marine Rajević Savić iz detinjstva.

Naime, brat popularne novinarke, Bojan Rajević podelio je na svom "Instagram" profilu emotivni prizor koji je pobrao mnogobrojne simpatije, a u kadru se uz oca Branislava nalazi Marina kao veoma mala.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/marinarajevic

Crno-bela fotografija nastala davnih dana otkriva da je Duletova supruga još kao devojčica posedovala specifičnu lepotu, otmenu crtu i držanje koja je i danas krasi.

Ova divna uspomena raznežila je mnoge koji su nizali mnoštvo lepih reči, a imajući u vidu da Marina koja je danas baka petoro unučića svoj prepoznatljiv osmeh ne skida sa lica, ne čudi činjenica da još uvek važi za jedno od omiljenih lica sa javne scene.

Bonus video:

01:30:34

SCENIRANJE dule savic

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.