ISCURELI DETALJI STANIJINOG UGOVORA ZA ZADRUGU
Stanija Dobrojević, Foto: Instagram

OPA

ISCURELI DETALJI STANIJINOG UGOVORA ZA ZADRUGU

Suočiće se sa Kristijanom i bivšim

Objavljeno:

Starleta Stanija Dobrojević navodno će posle Nove godine ući u rijaliti "Zadruga 6" kao specijalni gost.

Ona će se tamo nakon sedam godina suočiti s nekadašnjim prijateljem Kristijanom Golubovićem, ali i bivšim dečkom Markom Markovićem.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen

Prema rečima izvora bliskog starleti za Rijaliti plus, ona će za gostovanje u rijalitiju uzeti 50.000 evra, a plan joj je da pomrsi konce ostalim cimerima.

- Stanija nije ušla u Zadrugu na samom početku jer čeka da se rijaliti učesnici opuste, da pokažu prava lica, pa onda da ona uđe i pomrsi im konce. Ukoliko sve bude po planu, u "Belu kuću" će se useliti posle Nove godine kao specijalni gost - rekao je na početku razgovora izvor, koji je potom otkrio pojedinosti starletinog ugovora.

- Stanija je jedan od najstarijih rijaliti učesnika, veoma je tražena i narod voli da je gleda na televiziji. Upravo zbog toga, ponuđeni su joj posebni uslovi da bude deo rijalitija. Ona neće biti takmičar, već gost, i neće se boriti za prvo mesto s ostalim cimerima. Već je jednom bila pobednik rijalitija i ne znači joj da juri prvo mesto jer je svesna koliku podršku ima. Od čelnika TV Pinka je dobila ponudu koja se ne odbija, i za nekoliko meseci boravka u Zadruzi uzeće 50.000 evra - šokirao je sumom sagovornik, koji je otkrio šta možemo očekivati od njenog učešća u "Zadruzi 6".

1 / 9 Foto: Printskrin/Instagram/stanijadobrojević

- Stanija se nikada nije folirala i ne planira da sada smišlja neku taktiku. Narod ju je upoznao i zavoleo onakvu kakva jeste i ponašaće se isto kao u prethodnim sezonama. Za cilj ima da pokaže pravo lice pojedinih zadrugara, a ujedno će se i prvi put pred kamerama suočiti s Kristijanom Golubovićem, s kojim je imala izuzetno turbulentan odnos. Ona čak ni u njemu ne vidi neprijatelja, ne planira nikoga prva da napada, ali ukoliko je neko bude dirao, neće ga štedeti. O većini učesnika zna mnogo toga, tako da bi bolje bilo da je se paze - rekao je izvor, i dodao:

- Publici će verovatno biti interesantan i njen odnos s bivšim dečkom Markom Markovićem, a budući da će se ponovo naći na mestu na kojem je njihova ljubav počela, nije isključeno da će im se vratiti emocije.

Bonus video:

00:30

Stanija Dobrojević

(Espreso/Rijalitiplus)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.