DANIJELA DIMITROVSKA PRVI PUT OD RAZVODA SA OGNJENOM, PROGOVORILA!JEDNOM SLIKOM REKLA SVE: To nije čovek, to je..
Foto: Damir Dervišagić

opa

DANIJELA DIMITROVSKA PRVI PUT OD RAZVODA SA OGNJENOM, PROGOVORILA!JEDNOM SLIKOM REKLA SVE: To nije čovek, to je..

Svađa Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske bila je očekivana

Objavljeno:

Koliko god se mnogi čudili svađa Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske nije prethodila njihovom razvodu. Jednostavno ili ne, ali bivši supružnici i roditelji sina Matije, shvatili su da im se ciljevi i prioriteti za budućnost menjaju, da su iz nekog razloga postali mentalno udaljeni, kao i da se ljubav među njima vremenom ugasila. Sve ovo i još mnogo toga, o čemu nisu za javnost želeli da govore, uticalo je na to da svako krene svojim putem, bez osvrtanja.

Očekivalo se da će se svađa Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske u nekom momentu posle razvoda možda dogoditi, ipak je trebalo podeliti stečenu imovinu i utvrditi pravila starateljstva nad naslednikom. Na žalost onih željnih senzacije, ništa od pomenutog nije se dogodilo, što svedoči tome da su voditelj i manekenka govorili istinu kada su još na samom početku isticali da su se razišli u miru.

Nastavili su komunikaciju zarad sina, njegovog što boljeg vaspitanja, školovanja i razvoja, ali to je manje više to. Ognjen se posvetio radu na "Amidži šou", Danijela svojoj modnoj agenciji i mezimcu koji je njena uteha i utočište od svega. Gotovo da ne prođe dan da sa pratiocima ne podeli Matijine snimke u kojima uglavnom ističe koliko je na njega ponosna.

- To nije čovek, to je lepotan - najskorija je objava bivše manekenke, koju su njeni pratioci rado prokomentarisali, u potpunosti se složivši sa njenom subjektivnom, ali svakako i objektivnom konstatacijom.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

01:34

Razvode se Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.