TADIĆ JE NAŠ NAJSE*SI POLITIČAR A ĆERKA MU JE MAGNETIZAM NA PLANETI ZEMLJI:Pokretna EROTIKA I LEPOTA nema joj ravne
Foto: Profimedia

ženska ipo

TADIĆ JE NAŠ NAJSE*SI POLITIČAR A ĆERKA MU JE MAGNETIZAM NA PLANETI ZEMLJI:Pokretna EROTIKA I LEPOTA nema joj ravne

Maša je opasna zavodnica

Objavljeno: 23:12h

U vreme dok je bio predsednik Srbije Boris Tadić je sa svih strana dobijao komplimente na račun fizičkog izgleda. Jedni su govorili da je najzgodniji političar, drugi da je najlepši predsednik neke države, a pratio ga je i nadimak „srpski Džordž Kluni“.

U sličnoj situaciji danas je njegova ćerka Maša. Istina, ona se ne bavi javnim poslom, ali je zahvaljujući društvenim mrežama dospela u fokus interesovanja. „Lepa na tatu“ ili „prezgodna Maša“ samo su neki od komentara koji prate njene fotografije na Instagramu.

Dvadesettrogodišnja Maša Tadić zaista je lepa i atraktivna. Oni koji je poznaju kažu da je pristojna i fino vaspitana devojka, a uz to i uzoran student. Ipak, o njoj, kao i o njenoj sestri Vanji, nema dostupnih informacija.

Mašu i Vanju smo i u detinjstvu retko viđali u javnosti, obično u vreme održavanja izbora, kada bi sa tatom i mamom zajedno došle na biračko mesto. Njihovi roditelji su se u međuvremenu razveli, a one su odabrale da vode život daleko od znatiželjnih pogleda.

Boris Tadić se, koliko je poznato, od supruge Tatjane, koja je po zanimanju građevinski inženjer, zvanično razveo 2019, ali su glasine da im je brak u krizi počele da kruže znatno ranije.

1 / 5 Foto: Printscreen / Instagram

Bonus video:

01:16:30

CRVENI KARTON 12.03.2022. BORIS TADIĆ

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.