NEVALJALI SIN PRAKTIČNOJ ŽENI ZADAJE MUKE! Ni u najgorem košmaru nije očekivala da će joj ovako nešto uraditi
Foto: printscreen

au!

NEVALJALI SIN PRAKTIČNOJ ŽENI ZADAJE MUKE! Ni u najgorem košmaru nije očekivala da će joj ovako nešto uraditi

Mlađi sin Nataše Pavlović pravi je mali šaljivdžija

Objavljeno:

Jan Pavlović, mlađi sin Nataše Pavlović, na svet je došao pre pet godina a ponosna mama sve porodične radosti sa njim i njegovim starijim bratom Olegom, uključujući proslave rođendana, pridžama partije i slično,,,rado deli na društvene mreže.

Na osnovu snimaka i fotografija koje su preplavile Natašin "Instagram" da se zaključiti da su Oleg i Jan divno vaspitani dečaci, da jedan prema drugome gaje bratsko-zaštitnički odnos, da imaju puno drugara, da su pravi zaljubljenici u mamine palačinke, kao i da povremeno, deca kao deca, umeju da budu vragolasti i tako zasmeju roditelje, a ponekada ih i vrlo zabrinu.

Jedan od momenata za brigu dogodio se nedavno. Mlađi sin Nataše Pavlović, po svemu sudeći, izigravao je spajdermena i tako se lagano uspeo uz šipku radijatora, što voditeljka nije primetila sve dok je mezimac nije pozvao: "Mama nađi me".

Malo je reći da se za početak ona skamenila i odmah sinu pritrčala upomoć, ali kako je videla da on vlada situacijom na tren se opustila i fotografisala ga. Naravno ubrzo mu je pomogla da siđe i objasnila da to nikako više ne radi jer postoji mogućnost da se ozbiljno povredi, a potom svoje muke podelila sa svetom. Roditeljskim mukama nema kraja, ali čini se da se "Praktična žena" vrlo lepo i praktično sa njima nosi, naravno uz pomoć supruga Predraga Pavlovića.

1 / 8 Foto: Instagram/Printscreen

Bonus video:

01:40

DIREKTORKA OŠ DRINKA PAVLOVIĆ: Himna je u redu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.