TAKIJA ZNA CELA SRBIJA, A MALO KO ZNA KAKVU ISTORIJU IMA SA OVOM ŽENOM: Njeno UBISTVO izaziva i dalje JEZU
Foto: Nemanja Nikolić

KO BI REKAO?

TAKIJA ZNA CELA SRBIJA, A MALO KO ZNA KAKVU ISTORIJU IMA SA OVOM ŽENOM: Njeno UBISTVO izaziva i dalje JEZU

Bila je često u društvu opasnih momaka.

Objavljeno:

Radomir Marinković Taki ispričao je kako je upoznao pokojnu pevačicu Kseniju Pajčin.

On je otkrio da ju je nekoliko puta vozio dok je u Beogradu radio kao taksista, ali i da je često bila u društvu opasnih momaka.

– Radio sam kao taksista tada, i jedno veče u automobil mi je ušla Ksenija. Ona tada još nije postala toliko popularna, ali je bila prepoznatljiva. Bila je drugarčina i imala je neku ludačku energiju, koju sam osetio čim je ušla u automobil – započeo je Taki i objasnio kako je njihovo poznanstvo teklo:

Maja Marinković, taki tadža, Taki i Maja, Taki Marinković
foto: Aleksandra Čolić

– U to vreme retko ko je imao mobilni telefon, nije bilo kao danas. Ksenija me je zamolila da je vozim da nađe da kupi karticu za telefon. Tako smo se upoznali, kasnije smo razmenili brojeve telefona i ona me je zvala kada joj je potrebna vožnja taksijem. Uvek je bila vedra i nasmejana, jedna izuzetno pozitivna osoba. Mnogo mi je žao što je tako tragično nastradala. Bila je inovacija i mislim da bi ona bila broj jedan i danas da joj se nije desila ta tragična sudbina – ispričao je Taki, koji se osvrnuo na društvo pokojne pevačice:

1 / 5 Foto: Tik tok printscreen

– Filipa Kapisodu nikada nisam upoznao, ali sam je viđao i vozio sa opasnim momcima, volela je taj život – zaključio je Marinković.

Podsetimo, pevačica Ksenija Pajčin tragično je izgubila život pre 12 godina, kada je prvo nju, a potom i sebe, ubio tadašnji momak Filip Kapisoda. Kada je započela vezu sa Filipom 2008. godine, najveću podršku pružili su joj prijatelji Bane Dević i Goran Stojićević Karamela.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.