KAŽU DA JE ONA NAJSE*SI BAKA U SRBIJI: Podigla nogu uvis i pokazala INTIMU, sve što je ISPLIVALO desilo se na JAHTI
Foto: Printscreen Instagram

OPA BATO!

KAŽU DA JE ONA NAJSE*SI BAKA U SRBIJI: Podigla nogu uvis i pokazala INTIMU, sve što je ISPLIVALO desilo se na JAHTI

Mišićavo telo stalno eksponira na Instagramu

Objavljeno: 13:29h

Majka Aleksandre Subotić Ljuba Pantović gazi petu deceniju i izgleda nikad bolje.

Ona svoje izvajano, mišićavo telo stalno eksponira na Instagramu, a sada je posebno obradovala svoje pratioce provokativnim slikama.

Ljuba je u minijaturnom bikiniju pokazala zadnjicu iz ugla koji su muškarci mogli samo da požele.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram

Kasnije je objavila da uživa na jahti, a u momentu kad digne nogu zavrtece vam se mozak. Njene eksplicitne fotografije ujedno su i reklama za posao fitnes trenera kojim se pored posla influensera bavi.

LJUBINA ISPOVEST

U drugoj godini je počela vanredno da završava XIV beogradsku gimnaziju i otišla je da živi sa Karađorđem Subotićem.

- Poludela sam kada sam videla da mama čita moja pisma i kopa po mojim stvarima, pa sam pobegla od kuće sa Karađorđem. Imala sam samo 16 godina kada sam otišla od mojih i nikada se nisam vratila. Uzela sam jedino hokejke koje mi je kupila baka i otišla bez ičega. Tata se rasplakao zbog moje odluke, a mama je otišla u policiju i prijavila da sam pobegla sa kriminalcem. Zahvaljujući njoj, narednih nekoliko godina živela sam pod poternicom, zato što su, jureći njega, automatski jurili i mene kako bi me vratili kući. Imala sam ograničeno kretanje, jer ako bi našli mene, znali bi da je on tu negde, pa bi ga uhapsili.

Ljuba je neko vreme živela u konstantnom strahu da ne bude pronađena. Stalno je sa Karađorđem menjala mesto boravka, a on je živeo uvek na ivici zakona. U celom tom haosu, bivša kik-bokserka je 1. oktobra 1996. godine rodila ćerku Aleksandru sa samo 17 godina.

- Pošto sam zbog načina života koji sam vodila prešla na vanredno školovanje, brže sam davala ispite i na matursko veče sam došla sa Aleksandrom u rukama.

Ljuba Pantović
foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Dve godine kasnije, Ljuba je upisala pravni fakultet, ali ga nije završila jer je 1998. godine rodila i drugu ćerku Goranu. Međutim, Karađorđev način života joj je sve više smetao, te u takvom okruženju nije mogla da gaji decu.

- Brzo sam shvatila da je on debil i kukavica, koji nije imao snage da se obračuna sa ljudima kojima je bio žrtveni jarac. Bio je budala koju su uvek nameštali. Zaljubila sam se u njega jer je u početku bio zaštitnički nastrojen prema meni, a posle svega što mi se desilo, najviše mi je bila potrebna pažnja. Novac nije, jer sam tada bila nezavisna, prodavala sam garderobu i naočare i zarađivala i do 200 maraka dnevno - rekla je ona za HIT Informer.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.