JEDNA NAŠA PEVAČICA IMA KUĆU OD ZLATA: Niko nije imao pojma da je baš OVOLIKO BOGATA, otkrila FOTKE JAVNO
Foto: Printscrean

široko

JEDNA NAŠA PEVAČICA IMA KUĆU OD ZLATA: Niko nije imao pojma da je baš OVOLIKO BOGATA, otkrila FOTKE JAVNO

U ovu, možemo reći palatu, Goca Božinovska uselila se kada se udala za Zorana Šijana, a nakon prerane smrti supruga, pevačica je nastavila život sa sinom Mirkom i ćerkom Zoranom i kako kaže, njihov porodični dom čuva najlepše uspomene, iako niko nije znao da je napravljena od samog zlata

Objavljeno:

Iako nije oduvek bila okružena luksuzom o čemu je neretko govorila, pevačica sada uživa u raskošii, a vila Goce Božinovske velelepno je zdanje u kojem godinama unazad živi sa svojom decom.

Snajka Bojana i maleni Zoran uneli su posebnu energiju u dom, a porodica će sada postati bogatija za još jednog člana čiji dolazak na svet svi ukućani željno iščekuju.

U ovu, možemo reći palatu, Goca Božinovska uselila se kada se udala za Zorana Šijana, a nakon prerane smrti supruga, pevačica je nastavila život sa sinom Mirkom i ćerkom Zoranom i kako kaže, njihov porodični dom čuva najlepše uspomene, iako niko nije znao da je napravljena od samog zlata.

1 / 5 Foto: NENAD KOSTIĆ

- Ovde sam 20 godina i navikla sam na Surčin jer sam i pre useljenja devet godina živela u ovom kraju. Upravo ovaj dom čuva najlepše uspomene koje imam, posebno one vezane za mog pokojnog supruga, rođenje naše dece, njihovo detinjstvo... Nikad, ali nikad se ne bih iselila iz njega. Ovde je moja sreća. Deca dolaze i odlaze, a ja ostajem. Što bi rekla moja ujna: "U toj kući ćeš biti dok te snaja ne izbaci." E tad bih možda spakovala kofere i otišla, samo da mom Mirku bude lepo - izjavila je pevačica jednom prilikom.

Gocina porodična kuća u Surčinu okružena je kapijom impresivnih dimenzija ispred koje se nalaze i kamere za nadzor, dok u prostranom dvorištu tokom letnjih dana članovi porodice najviše vremena provode pored bazena.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.