ŠABANOV SIN NAPRAVIO VESELJE KOJE ĆE SRBIJA PAMTITI: Ovakav LUKSUZ niste videli NIKADA, evo ko je sve DOŠAO (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

veselo

ŠABANOV SIN NAPRAVIO VESELJE KOJE ĆE SRBIJA PAMTITI: Ovakav LUKSUZ niste videli NIKADA, evo ko je sve DOŠAO (FOTO)

Podsetimo, mladenci su za venčanje izdvojili više od 70.000 evra. Oni su za svadbeno veselje u hotelu iskeširali čak 48.000 evra, dok su za dve venčanice koje će Marina nositi odvojili 20.000 evra

Objavljeno:

Mihajilo Šaulić, sin pokojnog pevača Šabana Šaulića i njegova trudna izabranica Marina Velimirović danas će izgovoriti sudbonosno "da".

Oni su se potrudili da sve izgleda savršeno za njihov poseban dan, pa je tako i dekoracija bila specijalno napravljena.

Ispred ulaza nalazi se zid sa belim ružama i zlatnim slovima ispisani su njihovi inicijali. Tu se nalazi i crveni tepih kojim će prošetati mladenci. Pored toga i unutrašnjost izgleda neverovatno. Sve je u beloj i zlatnoj boji, a na sredini podijuma nalaze se inicijali Mihajla i Marine.

Među prim zvanicama je stigla Sarajka Cakić, sestra pokojnog Šabana Šaulića, a tu su još i Rade Vučković, Zoran Pejić Peja, Emir Habibović sa suprugom...

"Potrudio sam se da lepo izgledam,uvek sam govorio da odelo čini čoveka. Šaban je bio vrlo veseo na svadbama ćerke Sanele i Ilde, ali je želeo da oženi Mihajla. Mislim da je baš ovako nešto želeo, siguran sam da je Goca preuzela organizaciju na sebe da sve bude kako je on hteo. Mi, njegovi prijatelji, potrudićemo se da uveličao ovaj događaj iako Šaban nije tu", izjavio je Peja.

1 / 1 Foto: Printscreen

Podsetimo, mladenci su za venčanje izdvojili više od 70.000 evra. Oni su za svadbeno veselje u hotelu iskeširali čak 48.000 evra, dok su za dve venčanice koje će Marina nositi odvojili 20.000 evra.

- Marina će nositi dve venčanice, jedna je naručena iz inostranstva i čeka se da stigne, dok je drugu dizajnirao poznati srpski kreator Igor Todorović. On je kreirao i odelo za Mihajla. Znam da su samo za venčanice dali 20.000 evra, uopšte nisu štedeli, nego su se potrudili da priušte sve što žele kako bi im dan svadbe bio nezaboravan - otkrio je dobro obavešteni izvor blizak budućim mladencima.

- S obzirom na to da se ženi sin Šabana Šaulića, biće mnogo muzičara među zvanicama i siguran sam da će se latiti mikrofona. Oni su angažovali bend Alibi, koji će biti zadužen za dobar provod. Šaban je s njima sarađivao. Muziku nisu puno platili jer će biti bakšiša, pa je cena za ceo tim samo 1.500 evra - objasnio je on.

05:11

Stižu gosti na venčanje Mihajla Šaulića

03:18

Zorica Brunclik se kroz suze prisetila Šabanovih reči o Mihajlovoj svadbi

01:47

Goca i Ilda Šaulić na Mihajlovoj svadbi

Inače, buduća supruga Šabanovog sina je diplomirani pedagog i radi kao prosvetni radnik. Mihajlo, koji je inače generalni konzul Srbije u Cirihu, za kuma je odabrao dugogodišnjeg prijatelja koji se ne bavi javnim poslom, dok će Marini kuma biti najbolja drugarica. Prema rečima našeg izvora, ovoj svadbi će prisustvovati 400 zvanica. Oni su odabrali najskuplji meni u tom hotelu, pa je cena po osobi 120 evra.

Mihajlova majka Gordana Šaulić, pred samo venčanje, otrkila je kako se oseća.

"Uzbuđena sam jako, teku poslednje pripreme, evo baš sada sam kod frizera. Pripreme za venčanje traju od jutros, svi su ovde, a mladenci su u hotelu gde će se i spremati", rekla je Goca na početku."U 16 sati očekuje se skup zvanica, jedva čekam da sve počne. Ovih dana u meni se mešaju sreća i tuga, za mene je ovo tužan dan jer je Šabanova najveća želja bila da se njegov sin Mihajlo oženi, a sada mu se ova želja i ispunila", zaključila je Goca za Kurir.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / Blic / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.