VUDU ESTRADA: Ove srpske zvezde veruju u crnu magiju, vračeve, veštice i mogu da vam bace ozbiljnu KLETVU!
Foto: Profimedia, Dragan Kadić, Nebojša Mandić, Stefan Jokić

Kletve ipak postoje?

VUDU ESTRADA: Ove srpske zvezde veruju u crnu magiju, vračeve, veštice i mogu da vam bace ozbiljnu KLETVU!

Ni estrada ne može da pobegne od onoga na šta se cela Srbija "pali", a to su vidovnjaci, proroci, ali i verovanja u crnu magiju
Objavljeno: 20:17h

Lepa Brena

foto: Printscreen/Instagram/jednajelepabrena

Lepa Brena počela je da veruje u proročanstva kad joj je kao 13-godišnjoj devojčici jedan starac predvideo da će biti slavna i popularna kao Tito.

Astrolog Milja Vujanović joj je još 1985. rekla da će sresti momka koji putuje po celom svetu, nosi belu uniformu i da će ga brzo zavoleti i s njim stati na ludi kamen. Pevačica se setila njenih reči tek kada je Slobodana – Bobu Živojinovića prvi put videla na teniskom terenu.

Uoči spektakularnog koncerta u Bugarskoj 1989, kada se pred stotinama hiljada ljudi helikopterom spustila na stadion, Brena je upoznala čuvenu proročicu Vangu.

Vanga joj je tada pokazala pasus iz knjige koju je napisala: “Pojaviće se u Bugarskoj, s neba, devojka srebrnoplave kose koja će toliko osvojiti Bugare da će je voleti kao svoju nacionalnu heroinu.”

Milan Popović

foto: Dado Đilas

Milan Popović, bivši verenik Severine i otac njenog deteta, našao se u centru pažnje javnosti ne samo zbog ogromnog bogatstva, već i zbog medijskih tvrdnji da je “srpski kralj bakra” sujeveran i da ništa ne radi bez saveta svoje proročice.

Kažu da je Milan uz konsultacije s astrolozima utvrdio i koji je datum najbolji za začeće njihovog deteta. Obavešteni se zaklinju da je po savetu proročice Milan srušio kuću pored čenejskog Salaša 137. Preporučila mu je da sagradi novu u obliku kornjače, bez oštrih uglova i četvrtastih oblika. Navodno, radnici koji su rušili kuću na nogavicama su morali da nose zvonca kako bi “rasterali zle duhove”.

Buba Miranović

foto: Printscreen/ YouTube

Bliski prijatelji pevačice Bube Miranović pričaju da je proklela gazdu restorana koji joj nije isplatio honorar i da se kletva obistinila. Gazda joj je dug doneo na kućni prag.

Ne znam da li sam u dosluhu s višim silama, ali verujem da kletva može da ubije jer se sve vraća i plaća – objašnjavala je tada Buba.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.