VUDU ESTRADA: Ove srpske zvezde veruju u crnu magiju, vračeve, veštice i mogu da vam bace ozbiljnu KLETVU!
Foto: Profimedia, Dragan Kadić, Nebojša Mandić, Stefan Jokić

Kletve ipak postoje?

VUDU ESTRADA: Ove srpske zvezde veruju u crnu magiju, vračeve, veštice i mogu da vam bace ozbiljnu KLETVU!

Ni estrada ne može da pobegne od onoga na šta se cela Srbija "pali", a to su vidovnjaci, proroci, ali i verovanja u crnu magiju
Objavljeno: 20:17h

Pričalo se tako da je jedna pevačica moćnog i imućnog izabranika svog srca privela pred matičara pošto mu je, po savetu vračare, u kafu umutila malo čarobnog praha iz faraonskih grobnica.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Navodno od tada i narod, ali i naše estradne zvezde veruju da postoji "nešto" pa opsedaju vidovnjake, bele i crne magove i razne iscelitelje. Što je kriza žešća, obrt na tržištu magle u Srbiji je sve veći. Sujeverje ne poznaje granice, tako da su među klijentima gospodara budućnosti i političari, sportisti, pevači, novinari lekari, profesori…

Estrada je valjak koji melje telo i dušu: ako ne želiš da poludiš, moraš da imaš svog psihijatra, astrologa ili gataru, tvrde pevačice koje nerado pričaju o svojim iskustvima s paranormalnim.

A ko se sve na estradi "bavi" i ovim stvarima...

Jelena Gerbec

foto: Printskrin: Instagram/gerbejeka

Jednom prilikom priznala je da je išla na skidanje vradžbina jer su je bili poterali maleri, a vrhunac je bio kada je sa koleginicom Jelenom Kostov bila u društvu biznismena Radosava Savatijevića Keneta u trenutku kada je uhapšen.

– Sa koleginicom Sandrom Afrikom posetila sam jednu vračaru u Smederevu. Rekla mi je da su mi bačene čini. Sada treba da prođe nekoliko nedelja kako bi se skinula ta magija koja mi je napravljena. Možda to nekome deluje smešno, ali ja verujem u to i nadam se da će biti bolje – rekla je tom prilikom Jelena.

Nada Topčagić

foto: dragan kadić

Nada je uvek otvoreno govorila da veruje u vračare jer je odrasla u Bosni.

– Kad sam započinjala karijeru, jedna baba iz Modriče mi je bacala pasulj i prorekla veliku popularnost. Kako da ne verujem kad se sve obistinilo – kaže Nada.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.