ESPRESO EKSKLUZIVNO SAZNAJE KO JE VERENICA MIHAJLA ŠAULIĆA: Rođena na Ubu, a ima i OZBILJAN BIZNIS
Foto: Printscreen / Instagram

OVO NISTE ZNALI

ESPRESO EKSKLUZIVNO SAZNAJE KO JE VERENICA MIHAJLA ŠAULIĆA: Rođena na Ubu, a ima i OZBILJAN BIZNIS

Sve ovo treba da znate o Marini!

Objavljeno: 10:44h

Sin čuvenog pevača Šabana Šaulića, Mihajlo, i njegova izabranica Marina Velimirović, danas će se jedno drugom zakleti na večnu ljubav, nakon čega će upriličiti gala slavlje u jednom luksuznom hotelu u Beogradu, kom će prisustvovati stotine zvanica.

Ono što je interesantno je da mnogi ne znaju ko je Marina, budući da nije poznata ličnost, pa nismo imali prilike bolje da je upoznamo. Espreso portal je rešio da vam u tome pomogne!

Kako ekskluzivno saznajemo od izvora bliskog Marini, ona je rođena na Ubu, gde je živela sa mamom, tatom, sestrom i bratom sve do svoje srednje škole kad odlazi u Beograd. Kasnije upisuje učiteljski fakultet u Vršcu, a potom i otvara privatan vrtić sa kojim odlično posluje i radi kao vaspitačica.

1 / 9 Foto: Printscreen Instagram

Pre nego što je uplovila u vezu sa Mihajlom, često je bila viđena na raznim gradskim dešavanjima, što smo mogli da primetimo po njenom Instagram profilu.

Kako izvor za Espreso govori, oduvek je volela putovanja, kao i garderobu, te je uvek savršeno stilizovana. Često je putovala sa drugaricama i sestrom, a nakon što je uplovila u vezu sa Šaulićem, najviše vremena provodi baš sa njim.

Mihajlo Šaulić
foto: Printscreen / Instagram

Za nju kažu da je prizemna, normalna i uvek nasmejana žena, te da je lako osvojila srca svih Šaulića, a najviše Ildino, budući da je pevačica non -stop objavljuje na svom Instagram profilu, te verujemo da će ovaj brak biti dugovečan i srećan budući da ona ima odličan odnos sa članovima ove porodice.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/M.S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.