PRIČALI SU DA JE ZABILA NOŽ U LEĐA VLADIMIRU STOJKOVIĆU: Odrekla se svega i danas živi kao BOGINJA, ŠOK
Foto: Printskrin/Instagram/bojanarajic

kao rijaliti

PRIČALI SU DA JE ZABILA NOŽ U LEĐA VLADIMIRU STOJKOVIĆU: Odrekla se svega i danas živi kao BOGINJA, ŠOK

Posvetila se novom suprugu i deci, a izgleda savršeno

Objavljeno:

Srpska manekenka Bojana Rajić i bivša supruga Vladimira Stojkovića, zbog braka, a onda i razvoda, sa golmanom, godinama je bila jedna od glavnih tema domaće javnosti. Međutim, nakon skandala koji je izbio zbog kraha braka sa fudbalerom, ona se povukla iz medija.

Posvetila se novom suprugu, deci, a na Instagramu ponekad objavi po koju golišavu fotografiju kojom izazove pravo oduševljenje zbog neodoljivog izgleda u petoj deceniji.

Bojana je, naime, izazvala brojne reakcije fotkama sa letovanja, a na njenu vitku liniju i duge noge niko nije ostao ravnodušan.

Bojana Rajić, Branislav Đurđević
foto: Instagram printscreen/bojanarajic

Inače, Bojana, koja se najpre bavila modelingom, a zatim dizajniranjem odeće, 2009. godine udala se za Vladimira, sa kojim je dve godine kasnije dobila sina Lava. Međutim, 2013. godine usledio je razvod koji su pratile brojne spekulacije.

Bojana je nakon razvoda od Stojkovića otpočela vezu sa biznismenom Branislavom Đurđevićem, ali su njihovu sreću kvarile spekulacije da je sa njim navodno imala aferu još dok je bila u braku sa golmanom, kao i da im je Branislav bio zajednički, porodični prijatelj.

1 / 11 Foto: Printscreen Instagram

Strasti su se, ipak, stišale, a Bojana i Branislav su stali na "ludi kamen", i to u dnevnoj sobi Đurđevićeve porodične kuće na Bežaniji, na intimnoj ceremoniji, samo u prisustvu članova najuže porodice i najbližih prijatelja.

U novembru 2015. dobili su sina Vukašina.

Bojana je sada na svom Instagram profilu objavila da uživa u životu, kao i da obožava da putuje. Možemo primetiti da je i dalje odlično stilizovana.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.