"PRST JE SKLIZNUO I PIŠTOLJ JE OPALIO": Ovo su NEPOZNATI DETALJI O UBISTVU ZVEZDANA SLAVNIĆA, horor veče!
Foto: Marina Lopičić, Printscreen/TV Pink

desio se pakao

"PRST JE SKLIZNUO I PIŠTOLJ JE OPALIO": Ovo su NEPOZNATI DETALJI O UBISTVU ZVEZDANA SLAVNIĆA, horor veče!

toj tuči je naišao pokojni Oliver Ivanović, koji je pokušao da mog sina zaustavi da tog dečka ne bije

Objavljeno: 15:36h

Zvezdan Slavnić je tokom učešća u šestoj sezoni Zadruge sipričao detalje ubistva, zbog kojeg je optužen i bio na robiji gd eje izdržavao kaznu.

Pred sam ulazak u rijaliti, njegov otac Moka Slavnić je ispričao detalje dešavanja te kobne noći, pa naveo da Zvezdan zapravo nije hteo da ubije tog mladića, kao i da je reagovao u samoodbrani.

- Momak koji je bio društvu, jedan od trojice, pozvao ga je napolje da se tuku i uhvatio se pozadi kao da ima pištolj. Zvezdan u tom momentu nije imao oružje, ali mu je neko dodao. U toj tuči je naišao pokojni Oliver Ivanović, koji je pokušao da mog sina zaustavi da tog dečka ne bije. Nažalost, pošto se to dešavalo u dvorištu, bila je samo jedna sijalica i vidljivost je bila mala. Zvezdan se uplašio da će ovaj dečko da mu uzvrati i rukom u kojoj je držao pištolj hteo da udari Olivera, ali je prst proklizao i došlo je do ispaljivanja metka u tog mladića. Bez ikakve namere, u samoodbrani je to uradio.

1 / 3 Foto: Starsport©

Šta je bilo dalje?

- Počela je istraga. Dobio sam poziv od anonimne osobe da u to vreme dam po 1.000 maraka da napišu izveštaj koji je u korist mog sina. Rekao sam da Zvezdan to nije želeo da uradi i da sam spreman na to da sud dokaže. On nije pucao sa dva i po metra, jer kad tako pucaš, kaže se "ubio si ga kao zeca". To je umišljaj. Znao sam da moj sin, nažalost, ima onu stvar na mene i da će to da izdrži jer je korektan.

Da li ste porodici ubijenog izjavili saučešće?

- Jesam. Pozvao sam majku plačući i ridajući kao sad. Rekao sam joj: "Gospođo, više bih voleo da me je neko pozvao i saopštio da je neko ubio Zvezdana nego što ja u ovakvoj situaciji treba vama da izjavim." Izvređala me je na pasja usta. Rekao sam da je razumem, izgubili ste sina, a moj sin ima šansu da se ispravi. Tako se to završilo. - rekao je Moka za "Kurir".

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.