ZA NJEGA NEMA GRANICA: Saša Matić POKORIO AMERIKU
Saša Matić, Foto: Rhapsody Production

atmosfera sjajna

ZA NJEGA NEMA GRANICA: Saša Matić POKORIO AMERIKU

Saša Matić pokorio Ameriku

Objavljeno: 14:48h

Muzička zvezda Saša Matić napravio je pravu pometnju na Američkoj turneji. Sa delkog kontinenta vratio se prepun utisaka, a kako i ne bi kada je oborio rekord po broju posećenosti koncerata u nekoliko gradova SAD.

Nakon 11 uspešnih koncerta u Americi, Saša se vratio u Srbiju. Više od 2.000 ljudi bilo je na Sašinom koncertu u Čikagu kada je oborio rekord posećenost, a među publikom bio je čuveni NBA košarkaš, Nikola Vučević.

1 / 6 Foto: Rhapsody Production

- Prepun sam utisaka i pozitivne energije, s obizirom na to da smo imali sjajnu turneju. Koncerti su toliko bili fenomenalni da mi nije bilo teško da ostanem duže i zajedno sa mojom publikom peva u glas naše omiljene pesme. Verujte mi da je ovo ogromna satisfkacija za svakog pevača kada napravi turneju koja bude propraćena sa toliko pozitivne energije i utisaka da nemam reči sa kojima bih vas sve opisao. Radujem se što je tako i album “Dva života” je pokazao da se trudi i posvećenost isplati - izjavio je Saša za beogradske medije.

Saša Matić
foto: Rhapsody Production

Prijatelj Sašine američke turneje je MTEL Global koji omogućava našim ljudima u inostranstvu da putem MTEL TV usluge gledaju najbolje TV kanale sa Balkana i hit serije. Ali tu nije kraj, Saša nastavlja svoju turneju sa čak dva koncerta u Zagrebu, 21. i 22. oktobra, koju je rasprodao tri meseca ranije. Potom odlazi na Australijsku turneju, potom sledi dvorana u Osjeku 10.novembra i veliki koncert u Splitskoj areni 17.decembra. Saša je nekoliko puta u javnosti istakao da mu je velika želja da u Spaladijum arena u Splitu održi koncert. Nakon toga sledi koncert u Novosadskoj dvorani Spens koji 21.decembra i veliki solistički koncet u Beogradskoj Štark Areni koji je zakazan za 8.mart.2023 godine.

Bonus video:

08:56

Saša Matić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.