ANASTASIJA I GUDELJ U LJUBAVNOJ KRIZI? Najnovija OBJAVA NA NJENOM PROFILU ostavila sve u NEVERICI, fanovi ZABRINUTI
Foto: Nemanja Nikolić, EPA Jose Manuel Vidal

istina ili ne?

ANASTASIJA I GUDELJ U LJUBAVNOJ KRIZI? Najnovija OBJAVA NA NJENOM PROFILU ostavila sve u NEVERICI, fanovi ZABRINUTI

Ipak, jednom svojom objavom Anastasija je svoje pratioce ostavila u čudu i sa pitanjem da li baš sve između nje i Nemanje ide tako glatko kako se čini. Ona je naime, na svom "Instagramu" napisala

Objavljeno:

Čini se da niti jedna romansa javnih ličnosti nije toliko medijske pažnje izazvala kao što je veza Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja. U najvećoj meri je to tako jer zaljubljeni par svoj odnos održava na daljinu i po svemu sudeći tu nema promene.

Budući da se Anastasija uspešno bavi muzikom, te da je neophodno da bude u Srbiji okružena saradnicima, a da je Nemanja za sada angažovan u Španiji i možda uskoro potpiše za turski fudbalski klub, svi su izgledi da još vrlo dugo hiljadama kilometara biti udaljeni.

Pevačica i fudbaler ludo su jedno u drugo zaljubljeni i za sada im razdvojenost i to što zarad poljupca i zagrljaja moraju da sednu na avion, ne smeta.

Ipak, jednom svojom objavom Anastasija je svoje pratioce ostavila u čudu i sa pitanjem da li baš sve između nje i Nemanje ide tako glatko kako se čini. Ona je naime, na svom "Instagramu" napisala.

1 / 7 Foto: Printscreen

- Ponekada ljudi dopuštaju da im jedan te isti problem godinama stvara nezadovoljstvo, sve dok nisu u stanju da kažu "Pa šta". Omiljeno mi je da kažem, pa šta - napisala je ćerka Cece Ražnatović.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.