OVO JE BIOGRAFIJA IVANA MARINKOVIĆA: Za OVU STAVKU sigurno NISTE ZNALI, desilo se pre BRAKA SA GOCOM
Foto: Printscreen Youtube

niste znali

OVO JE BIOGRAFIJA IVANA MARINKOVIĆA: Za OVU STAVKU sigurno NISTE ZNALI, desilo se pre BRAKA SA GOCOM

Ipak, ono što niste sigurno znali je njegovo odrastanje i odnos sa porodicom

Objavljeno: 20:45h

Ivan Marinković je učestvovao u više rijaliti šou programa u Srbiji. U javnosti je često predstavljen i kao bivši muž pevačice Goce Tržan.

Rođen je 2. maja 1979. godine u Beogradu gde i živi. Otac je dvoje dece. Kao muž popularne pevačice Goce Tržan privlačio je pažnju javnosti od 2007. godine.

Kada se par razveo, Ivan je i dalje punio novinske naslove. Svaki korak Goce Tržan i Ivana Marinkovića medijima je bio interesantan. Pažnju je privlačio i Ivanov odnos sa njegovom i Gocinom kćerkom Lenom. Kao neko ko je uvek u žiži interesovanja javnosti Ivan je dobio ponudu da učestvuje u rijaliti programima.

Tako ga je publika gledala na malim ekranima u „Farmi“ i „Parovima“. Ostaće upamćen i kao otac „prve rijaliti bebe“. Naime, u šestoj sezoni „Parova“ bio je u vezi sa Miljanom Kulić sa kojom je dobio sina Željka. Njegovo učešće u sedmoj sezoni „Parova“ obeležila je veza sa lepom „devojkom sa juga“ Jelenom Ilić. Iako su se mnogo voleli, Ivan i Jelena često su imali svađe. Vrlo često te svađe su eskalirale u nasilje. Jelena je iz besa tukla Ivana koji nije želio da joj uzvrati udarce.

Ipak, ono što niste sigurno znali je njegovo odrastanje i odnos sa porodicom.

1 / 9 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Njegov otac Velimir poginuo je na ratištu u Slavoniji 1991. godine. Do danas, njegovi posmrtni ostaci nisu pronađeni. Za Ivana, koji je tada imao 12 godina, to je bio veliki bol i gubitak. Velimir je na ratište otišao kao dobrovoljac u novembru 1991. godine.

Na Novu godinu, 31. decembra 1991. porodici Marinković saopšteno je da se Velimir vodi kao nestalo lice. Njegova majka Dragana, obolela je od karcinoma pluća i umrla je 2015. godine. Ivan se posle majčine smrti odao alkoholu, a kasnije je išao i u jednu ustanovu kako bi se lečio od alkoholizma. Ivan je živeo sa majkom posle razvoda i bio je veoma vezan za nju.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.