"TATA, JA GLEDAM PO*NIĆE!" DESETOGODIŠNJI SIN MILANA KALENIĆA JAVNO PRIZNAO: Porodica u ŠOKU! (FOTO)
Milan Kalinić sa suprugom, Foto: Instagram printscreen/kalinic.milan72

hit

"TATA, JA GLEDAM PO*NIĆE!" DESETOGODIŠNJI SIN MILANA KALENIĆA JAVNO PRIZNAO: Porodica u ŠOKU! (FOTO)

Sin Milana Kalinića vragolast je dečak

Objavljeno: 12:42h

Lepo je vaspitan dečak sin Milana Kalinića i odličan đak u školi. Vrednosti koje su glumac i njegova supruga Sandra preneli nasledniku osetne su u svakom njegovom potezu, ipak tinejdžerske godine učinile su svoje.

Mali Vuk Kalinić u poslednje vreme na svakom koraku ponašanjem i izjavama iznenađuje ponosne roditelje, a jedan razgovor sa mezimcem, posebno upečatljiv, glumac je nedavno interpretirao u emisiji "Ako progovorim".

Ispričao je Kalinić, naime, da mu je naslednik priznao da s drugarima gleda filmove za odrasle.

- Pre godinu dana, kada je Vuk imao 10 godina, vraćamo se s treninga, on sedi iza mene i kaže: "Tata, Dušan i ja smo gledali po**iće." Ja kažem: "Dobro, Vujo, i", a on nastavlja: "Pa znaš šta sve oni rade tamo", ja kažem: "Pa znam, Vujo, odlično." A on odgovori: "Ali, tata, meni se to jako svidelo". Ja kažem: "Vujo, to je normalno, svaki muškarac voli da gleda po*niće. To svaki muškarac normalan voli da gleda, i žena - ispričao je kroz smeh voditelj, kojeg brige sa decom tek čekaju.

1 / 5 Foto: Instagram

Sin Milana Kalinića lagano tek zalazi u najkritičnije godine, njegova sestra Tea, pak uveliko je tinejdžerka a voditelj se našalio da je za njene simpatije spremio teško naoružanje.

Bonus video:

00:15

Milan Kalinić promenio profesiju, latio se mikrofona

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.