GOLOTINJA, FETIŠI, LUKSUZ: Ovim fotkama se Prija, Niki i druge naše zvezde diče na WhatsApp-u! I nisu nimalo NAIVNI!
Foto: Printscreen

nema čega nema

GOLOTINJA, FETIŠI, LUKSUZ: Ovim fotkama se Prija, Niki i druge naše zvezde diče na WhatsApp-u! I nisu nimalo NAIVNI!

Javne ličnosti sa domaće estrade na svoje WhatsApp naloge postavile su fotografije koje mnogo toga govore o njima
Objavljeno:

Milica Dabović

foto: Printscreen

Proslavljena srpska sportistkinja i dalje je ponosna na svoje profesionalne uspehe, iako se više ne bavi sportom, zbog čega kolaž fotografija na kojima roni suze krasi njen WhatsApp nalog. Ona se suza ne stidi, emocije rado pokazuje, a možda ju je na ovaj potez motivisala i pesma grupe Hari Mata Hari "Baš ti lepo stoje suze", budući da je poznata kao veliki emotivac.

Andrija Milošević

foto: Printscreen

Šarmantnog glumca Andriju Miloševića oduševila je fotografija koju je dobio od svoje dugogodišnje partnerke Aleksandre Tomić, pa je rešio da selfi uokviren srcem postavi kao profilnu sliku i svima pokaže da mu u ljubavi cvetaju ruže.

Katarina Grujić

foto: Printscreen

Atraktivna crnka Katarina Grujić ne ispušta svoj mobilni telefon iz ruke, što je ovom fotografijom i pokazala - kad god se ne dopisuje sa svojim dečkom Nemanjom Buhom, Kaća fotografiše svoje lepo lice i selfije šeruje na društvene mreže, a u jednoj od omiljenih njenih aktivnosti često je ometaju paparaci.

Katarina Radivojević

foto: Printscreen

Lepa glumica poznata je kao veliki hedonista, a svi oni koji to ne znaju lako će uočiti ovu njenu osobinu ukoliko budu poželeli da joj pošalju poruku putem popularne mobilne aplikacije. Nekadašnja Zone fotografisala je svoje stopalo na jednom od mnogobrojnih putovanja, a zbog toga što je baš ovu fotografiju izabrala kao glavnu, postoji verovatnoća da bi joj se u velikoj meri mogli javljati svi oni kojima su negovana ženska stopala fetiš.

Soraja

foto: Printscreen

Iako su mnogi koji kontaktiraju sa Sorajom mislili da će ih starleta iznenaditi golišavom fotografijom, prevarili su se - iznenađujuće, poznata brineta je ovaj put obučena og glave do pete. Ipak, nije u potpunosti odstupila od onoga po čemu je poznata, pa je i ovaj put u prvi plan stavila jedan od svojih glavnih aduta - zanosnu pozadinu.

Bonus video

JELISAVETA NE MOŽE BEZ NJEGA: Vuku neće biti svejedno kada vidi ko MAZI njegovu devojku

(Espreso.co.rs/Pink)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.