HUMANOST PORODICE GLIŠOVIĆ OSTAVILA SVE BEZ TEKSTA: Gledajte kulinarski šou "Majke i snajke" od 18 časova
Majke i snajke, Foto: Promo

kurir tv

HUMANOST PORODICE GLIŠOVIĆ OSTAVILA SVE BEZ TEKSTA: Gledajte kulinarski šou "Majke i snajke" od 18 časova

U najpoznatijoj kuhinji u Srbiji danas će se oprobati porodica Glišović. Majka Dragana i snajka Nevena više su nego spremne da pokažu zavidna kulinarska umeća od 18 časova na Kurir televiziji, a ono što posebno krasi porodicu Glišović jeste velika humanost.

Objavljeno:

Draganin sin jedinac završio je srednju baletsku školu sa fokusom na narodne igre. Oboje su ljubitelji narodne kuhinje, kao i celokupne srpske tradicije. Dragana se trudi da učestvuje u humanitarnom radu i sada, kada je u penziji, konačno može da se posveti tome. Dragana i Nevena se odlično slažu jer i Nevena radi u Crvenom krstu. Snajka je naučila svoju svekrvu da kuva italijansku kuhinju, koja Dragani nije bila preterano poznata pre Nevene. Da li su baš danas dobile zadatak da zasene sve italijanskim specijalitetima ili su ipak pripremale neko tradicionalno jelo saznajte danas od 18 časova, a nedeljnog pobednika u subotu od 17.10 časova na Kurir televiziji.

Majke i snajke
foto: Promo

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu sa odličnim receptima, zanimljivim takmičarima i njihovim neobičnim porodičnima pričama.

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

Majke i snajke
foto: Promo

Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Ukoliko želite da se prijavite za učešće u najuzbudljivijem kulinaraskom takmičenju Majke i snajke, to možete da učinite OVDE.

Bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.