LUDA ATMOSFERA NA SNIMANJU MAJKI I SNAJKI: Kuvar Raša zamenio varjaču mikrofonom, pa zapevao čuveni narodnjak!
Foto: KURIR TELEVIZIJA

veselo

LUDA ATMOSFERA NA SNIMANJU MAJKI I SNAJKI: Kuvar Raša zamenio varjaču mikrofonom, pa zapevao čuveni narodnjak!

Raša je na simpatičan način otpevao čuveni narodnjak!

Objavljeno:

Na setu Majki i Snajki je uvek veselo! Posle mnogo sati snimanja i neprestanog rada, omiljeni kuvar je odlučio da preuzme stvari u svoje ruke. Naime, Raša je ovoga puta zamenio Seku i latio se mikrofona.

Raša je na simpatičan način otpevao čuveni narodnjak, koji je naručila jedna od učesnica takmičenja. Čak i dok se šminka i priprema za naredni sat snimanja, on ne odustaje od dobrog provoda i druženja sa takmičarima.

Seka je poznata kao neko ko voli dobru zabavu, a nisu joj nepoznate ni šale na svoj račun te je poznato da je folk pevačica često u pauzama snimanja zadužena za dobro raspoloženje, a na sve poseban utisak uvek ostavi svojim modnim izdanjem i zavidnom figurom.

Majke i snajke
foto: KURIR TELEVIZIJA

Sjajnu atmosferu u studiju ovog puta upotpunio je voditelj i kuvar Raša Vlačić, te su još jednom zajedno potvrdili zašto je kulinarski šou "Majke i snajke" jedan od najzabavnijih, ali i da su spremni za još više zabave i osmeha u trećoj sezoni popularnog kulinarskog takmičenja.

Uživajte u deliću atmosfere iza kamera i gledajte nas radnim danima od 18 časova na Kurir televiziji, a subotom u 17.10 časova saznajte nedeljnog! Pričaće se!

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.