GLAMUR ILI PAMPUR Vama su blistali, ali kad stručnjak dođe - JOOOOJ! Miki Panjković ocenio frizure zvezda na crvenom tepihu! (FOTO)
Foto: Espreso, Dragan Kadić

MODNE KRITIKE!

GLAMUR ILI PAMPUR Vama su blistali, ali kad stručnjak dođe - JOOOOJ! Miki Panjković ocenio frizure zvezda na crvenom tepihu! (FOTO)

Da li je izbor frizura za ovu priliku bio odgovarajući, odgovorio nam je eminentni beogradski frizer
Objavljeno: 14:31h

Kao i do sada modni frizer Panjković bio je iskren.. Nije bio baš surov, ali jasno je da se tamo gde ima druge ideje, i ne slaže sa urađenim... Ali opet, neki su dobili i OPASNE POHVALE!

foto: printscreen/facebook/MikiPanjković

Ljupka Stevic

foto: Espreso

Duga kosa podignuta u svečanu formu. Lep braon ton na nivou 5, lep odnos veoma suženog bočnog i vratnog dela i namerno izdužene temene regije.

U par reči: vrlo seksi, dovoljno koktel forma i odgovara njenom temperamentu.

Brankica Sebastijanović

foto: Espreso

Prelepa brineta, veoma lep prirodan ton boje kose. I pored vlažnog vremena, frizer je uspeo da napravi "wavy look", profesionalno odrađena prva zona uz glavu i dve trećine stilizovani i koncentrisani talasi. Puštena kosa, u ovakvim prilikama, potencijalno predstavlja rizik. Ipak, u ovom slučaju, Brankica svoju kosu nosi vrlo glamurozno. Pohvala za frizera.

Lepa Brena

foto: Espreso

Kada je u pitanju Lepa Brena, vreme je stalo. Sredina osamdesetih godina prošlog veka.

Milka Forcan

foto: Espreso

Na fotografiji se ne vidi frizura.

Nela Mihajlović

foto: Espreso

Uzvišena i odmerena dama. Ova dužina i oblik joj najviše odgovaraju za uloge I transformacije u istim i to je jedini razlog zbog kog bih zadržao ovu dužinu kose. Inače, preporučio bih kraće i uzbudljivije forme.

Milan Vasić

foto: Espreso

Jedna od klasičnijih muških formi. Brada primerena u odnosu na kosu. Veoma korektna frizura, ali preporučio bih neke atraktivnije forme. Sve pohvale.

Tako je Miki Panjković ocenio naše zvezde.. Da li se slažete sa njegovom ocenom?

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.