Bilo mi nelagodno samo zbog 1 stvari: Brankica otkriva šta se dešavalo iza kulisa za vreme GEJ POLJUPCA: Ovo ni mami još nisam rekla! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

HRABRICA!

Bilo mi nelagodno samo zbog 1 stvari: Brankica otkriva šta se dešavalo iza kulisa za vreme GEJ POLJUPCA: Ovo ni mami još nisam rekla! (FOTO)

Mnogi smatraju ovaj potez nepotrebnim, ali evo šta je nova Zone imala da kaže povodom toga
Objavljeno: 17:37h

Brankica je objasnila da li se plaši osuda i predrasuda zbog čuvene scene poljupca u usta sa svojom koleginicom..

"Ne strahujem i nije me stid jer ne doprinosi mnogo značaja toj sceni, prosto to ide uz karakter tog lika, a taj lik predstavlja jedno moderno vreme, jedno moderno shvatanje. Ona dolazi sa nečim novim i inovativnim što u Srbiji u to vreme nije bilo svakodnevno. "

foto: Espreso

"To je umetnička sloboda, a čak je i poljubac nelagodan zato što nije neko prirodno stanje da se ljubiš sa nekijm pred kamerama s kim se inače ne ljubiš - objasnila je glumica da je zaprava to bila jedina nelagodnost tokom snimanja ove scene, a ne, kao što su možda neki pomsilili - to što se ljubi sa devojkom.

A kako su glumičini roditelji reagovali na poljupce njihove ćerke u filmu..

Nisam ima rekla, ja još uvek živim sa mojima i ne pričam im o svakoj ulozi, tek onda kada pogledaju pričamo o tim stvarima.

Svi oni koji su prisustvovali premijeri imali su priliku da vide taj famozni ženski poljubac, a za sve one radoznale,imamo samo jednu poruku..

Pohrlite u vaš omiljeni bioskop i pogledajte kako su se dve lepotice snašle u ovim situacijama..

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.