CEO BALKAN BRUJI O ŽENI FILIPA CEPTERA! Najbogatiji SRBIN je pola VEKA sa njom, a sada su otvorili LUKSUZNO ČUDO
Foto: ATA images

svaka čast!

CEO BALKAN BRUJI O ŽENI FILIPA CEPTERA! Najbogatiji SRBIN je pola VEKA sa njom, a sada su otvorili LUKSUZNO ČUDO

Vila se nalazi na Dedinju na 7.000 m2!

Objavljeno: 12:05h

Filip i Madlena Cepter proslavili su pola veka ljubavi i sinoć otvorili svoju Palatu umetnosti.

Oni su sinoć otvorili Palatu umetnosti “Madlena” u Beogradu, a među prisutnim zvanicama našle su se mnoge ugledne ličnosti iz oblasti umetnosti, kulture i šou biznisa.

Vila se nalazi na Dedinju na 7.000 m2, ima četiri etaže, nekoliko biblioteka, bioskopsku salu, Muzej stilskog nameštaja, antikviteta i Orijenta, u kojem su izložena umetnička dela iz Japana, Kine i Hongkonga

Žena mi je uzela i poslednju paru za opere i muzeje

Filip Cepter je, gostujući u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi", otkrio da mu je žena Madlena sve pare uzela i uložila u umetnost.

- Ako si u biznisu, ne baviš se mnogo kulturom, naukom, nekim javnim stvarima. Samo si u tom svom. Imao sam sreću da sam malo i u kulturi, jer mi je supruga uzela sve do poslednje pare - otvara opere i muzeje. I onda, sticajem okolnosti, idem u operu kad sam je već napravio - izjavio je Filip Cepter.

Filip Cepter
foto: Dado Đilas

Cepterovi, tj. Jankovići, upoznali su se 1972. godine u Univerzitetskoj biblioteci "Svetozar Marković" u Beogradu. Ona je studirala književnost, a on ekonomiju. Venčali su se četiri godine kasnije, a 1979. otišli u Austriju i skromno počeli svoj život u inostranstvu, da bi već posle nekoliko godina osnovali kompaniju "Cepter", koja otad beleži vrtoglavi rast.

Dve decenije već imaju svoju privatnu operu, a sada i novi muzej, Palatu umetnosti "Madlena", koje je osmislila Madlena Cepter, a svoj današnji oblik dobila je nakon šest godina rada same vlasnice, tima arhitekata, brojnih umetnika i mnogih drugih saradnika.

Madlena Cepter, supruga najbogatijeg čoveka u Srbiji (tako barem tvrdi Forbs u svojoj listi iz 2017. godine) čija se imovina procenjuje na pet milijardi dolara, u jednoj TV emisiji je na pitanje kako izgleda biti majka jedne tinedžerke samo kratko rekla - strašno.

"Ali, sa svim tim tinejdžerskim momentima koji su prisutni kod sve dece tog uzrasta, moram da kažem da je Ema jedna dobra devojčica. Dobar učenik. Što kažu ovi koji nas čuvaju, voze – mi znamo Emu, ona uči od svoje druge godine. Sad završava koledž. Ona bi htela u Ameriku, ali kakva Amerika ko će tako daleko da putuje. Videćemo da to bude negde oko Londona", rekla je Madlena Cepter svojevremeno u emisiji Tv lica kao sav normalan svet.

Madlena Cepter
foto: Damir Dervišagić

I na kraju se njena želja i ostvarila. Ema sada živi i studija psihologiju u pravo u Londonu.

Ema Cepter, ćerka Filipa i Madlene Cepter, na Instagramu objavljuje slike bogatstva kojim je okružena. Slike iz dvorišta vile, s luksuznih putovanja i skupocenih krpica su opčinile njene pratioce, koji željno iščekuju nove objave. O njenom životu se malo zna, a osim onoga što pokazuje na društvenim mrežama, poznato je da živi u Londonu i studira psihologiju.

1 / 4 Foto: ATA images

Vila na Dedinju, iz koje neretko objavljuje slike dok uživa u bazenu i koja je u vlasništvu njenih roditelja, dobila je ime po njoj, a Filip i Madlena svojevremeno su, davne 2000. objavili na najlepši mogući način vest da je malena Ema postala član njihove porodice.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.