"NE MOGU VIŠE DA KRIJEM INFORMACIJE, CECA JE SAMO JEDNE NOĆI POSLALA PORUKU...": Oktrivena pozadina sukoba sa Laćom
Foto: ZORANA JEVTIĆ, DAMIR DERVIŠAGIĆ

šok

"NE MOGU VIŠE DA KRIJEM INFORMACIJE, CECA JE SAMO JEDNE NOĆI POSLALA PORUKU...": Oktrivena pozadina sukoba sa Laćom

Danas je godinu dana kako nas je napustila Marina Tucaković

Objavljeno: 18:38h

Marina Tucaković preminula je pre godinu dana – na grobu autorke najvećih hitova domaće estrade, tada se navodno odigrao skandal između njenog sina Laće Radulovića i Cece Ražnatović.

Autorka najvećih hitova na našoj estradi Marina Tucaković, sahranjena je pre godinu dana na Novom groblju, a osim po velikom broju poštovalaca njenog dela koji su se okupili kako bi joj uputili poslednji pozdrav, pričalo se i o skandalu koji se odigrao između njenog sina i Cece.

Sin Marine Tucaković Milan Laća Radulović navodno se tada obratio Svetlani Ceci Ražnatović, Saši Matiću i Milanu Kaliniću i zabranio im da prilaze grobu. “Vi nemojte da prilazite, ostali mogu”, rekao je navodno Milan Laća Radulović Ceci, Saši i Milanu kada je sahrana završena, zbog čega su mnogi navodno ostali u šoku.

Iako je pre godinu dana, u saopštenju javnosti porodica Marine Tucaković naznačila da će se na sahrani voditi računa o epidemiološkim merama, mnogi mediji su podsetili na poruke koje je Marinin sin ranije objavio na Tviteru, a tiču se Cece Ražnatović.

Milan Radulović Laća
foto: Twitter

– Da se razumemo. Jer ne mogu više da krijem informacije: Jedne noći, Nanogica je poslala meni poruku: Meni je to skupo ko Marina! Pre toga, troškovnik sam triput ispostavio. Sve bi to bilo prihvatljivo, da nisam potcenjen i uvređen na nivou: “Skupo mi ko majka”, usred mermera Ljutice Bogdana 3. Ovo nema veze sa pravdom. Nema veze sa slučajem. Ima veze s tim da je moja majka bila skupa. Tu je moj revolt nastao. A sad kreće pravda- napisao je tekstopisac Laća.

Milan Radulović Laća
foto: Twitter

Radulović je tada dodao i da bi Ceci pesme trebalo da piše Vojaž:

– Skupo će je koštati njena karijera. Kad joj Vajaž bude radio ceo album. I nek prestane da lupetara da joj moja majka piše- koliko ja znam, moja majka sada je jedino radila Saši Popoviću za Suzanu.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Bonus video:

01:00:09

REALNA PRIČA - MILAN LAĆA RADULOVIĆ

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.