LEPA ŽENA IZ SENKE KOJA SE KUPA U LUKSUZU: Zvezdan Terzić suprugu LJUBOMORNO ČUVA, a sada je jasno i ZBOG ČEGA!
Foto: FK Crvena zvezda

bomba!

LEPA ŽENA IZ SENKE KOJA SE KUPA U LUKSUZU: Zvezdan Terzić suprugu LJUBOMORNO ČUVA, a sada je jasno i ZBOG ČEGA!

Svetlana i generalni direktor Crvene zvezde imaju troje dece - Mašu, Nikšu i Kostadina

Objavljeno:

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić uspešan je porodični čovek. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu, a onda se okrenuo sportu gde ostavio veliki pečat, a kroz život ga u svemu prati supruga Svetlana o kojoj se u javnosti veoma malo zna.

Naime, Svetlana Terzić mu je rodila troje dece, dva sina Nikšu i Konstadina i jednu ćerku kojoj su dali ime Maša. Terzićeva supruga nikada nije imala želju da se eksponira u medijima. Ona je zanosna crnka, mladolikog izgleda, a po zanimanju je profesor.

Zvezdan Terzić
foto: Dragan Kadić

Iako izbegava javne događaje, nju smo imali prilike da vidimo na porodičnim slavljima poznatih, kada je dolazila u krugu porodice.

Njene fotografije na svom Instagramu najčešće objavljuje Maša koja se neizmerno divi svojoj majci, a brojni pratioci svaki put ostave pregršt komplimenata na račun njenog izgleda.

Pogledajte kako Svetlana Terzić izgleda:

1 / 6 Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Njena haljina za svadbu sina je oduševila javnost, a o njenoj liniji se jako dugo pisalo, budući da žena zaista izgleda kao milion dolara. Baš kao i Maša, ona uživa u šopingu, pa na njima možemo videti da prate trendove, kao i da su uvek obučene po poslednjoj modi.

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.