KOMPOZITOR STIGAO SA 30 GODINA MLAĐOM ŽENOM NA ŠIJANOVU SVADBU: Svi pogledi ka njima, RAZLIKA JE VIDLJIVA
Foto: NENAD KOSTIĆ

hit

KOMPOZITOR STIGAO SA 30 GODINA MLAĐOM ŽENOM NA ŠIJANOVU SVADBU: Svi pogledi ka njima, RAZLIKA JE VIDLJIVA

2018. godine su napravili svadbu na kojoj je bilo pola estrade, a sada su gosti

Objavljeno:

Mirko Šijan i Bojana Rodić zavetovali su se na večnu ljubav pred Bogom, a tim povodom su organizovali veliku proslavu u jednom luksuznom beogradskom restoranu.

Estrada polako pristiže, a među prvima su stigli Mirko Kodić, Vanesa Šokčić, Zlata Petrović sa sinom i Stevan Simeunović sa Zoranom koji su privukli veliku pažnju.

"Ja želim mojoj Goci ono što želim svojoj deci, Mirko i Bojana su moja deca. Goca i ja danas pevamo "Majko, ženiš svoga sina", rekla je Zlata.

Inače, Zlata i Vanesa su se skockale i otkrile da im jako malo trebalo da se spreme.

1 / 7 Foto: NENAD KOSTIĆ

Podsetimo,kompozitor i tekstopisac Steva Simeunović, koji je već decenijama jedan od najvećih hitmejkera na estradi, pre nekoliko godina oženio se mladom pevačicom Zoranom, koja od tada ponosno nosi njegovo prezime.

2018. godine su napravili svadbu na kojoj je bilo pola estrade. Šaban Šaulić, Ana Bekuta, Viki Miljković, Stoja, Mile Kitić, Jana, Vesna i Đole Đogani, Cvijetin Nikić, samo su neka od imena pevača koji su se u tada okupili da proslave venčanje poznatog kompozitora i tekstopisca.

Čovek čiji autorski rad stoji iza hitova kao što su “Za nas kasno je”, “Bela ciganka”, “Okovi”, “Sama i nervozna”, “Kraljica trotoara”, “Nema ništa, majko, od tvoga veselja” i nebrojeno drugih pesama koje su ušle u istoriju popularne muzike, odlučio je da prvi ples sa svojom suprugom odigra uz pesmu “Kafanska pjevačica” koju je za mladence specijalno otpevao Emir Habibović. Uz pratnju orkestra Miše Mijatovića za mladence je potom zapevala Ana Bekuta koja je autoru svojih brojnih hitova poželela mnogo sreće u braku, a nešto kasnije mikrofona se latio I kralj folka pokojni Šaban koji je propraćen ovacijama prisutnih.

Steva Simeunović, Zorana Simeunović
foto: Print Screen Youtube/Paparazzo Lov // DNK

Uz dobru muziku i lepo raspoloženje mladenci su dočekali zoru sa gostima, među kojima su bili i kum, producent Aleksandar Kobac, čuveni muzičar Mića Nikolić, kompozitor Saša Nikolić, pevačica Nadica Ademov i mnogi drugi prijatelji i saradnici.

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.