BRUTALNO IZDANJE MILICE PAVLOVIĆ! UDARNE FOTOGRAFIJE KRUŽE MREŽAMA: Njeno TELO je RAJ ZA OČI! (FOTO)
Milica Pavlović, Foto: Instagram

vrela

BRUTALNO IZDANJE MILICE PAVLOVIĆ! UDARNE FOTOGRAFIJE KRUŽE MREŽAMA: Njeno TELO je RAJ ZA OČI! (FOTO)

Senzualna i nežna, fotografije koje otktivaju drugu stranu poznate pevačice

Objavljeno: 17:02h

Poznata pevačica Milica Pavlović je neko ko od svog pojavljivanja u popularnom muzičkom takmičenju Zvezde Granda, u kojem se pojavila 2011. godine, kada je počela šesta sezona ovog muzičkog programa intrigira svojim ponašanjem.

Svojom pojavom je u takmičenje unela dašak svežine, jer je pored pevačkog dela, za svaki svoj nastup i pesmu vodila računa o svom stajlingu, ali i svom performansu na sceni, što će tokom godina postati njen zaštitni znak.

1 / 8 Foto: Instagram printscreen/senoritamilica

Po kojem je ljudi i šira javnost prepoznaju. Tokom 11 godina profesionalne muzičke karijere, njen stil se uvek menjao, prateći trendove ili kombinujući ih na način na koji izražava svoj lični stil. Koji je uvek važio za izazovan i provokativan.

Međutim, nedavnom objavom na svom Instagram profilu je obradovala svoje pratioce setom fotografija koje pokazuju i drugu stranu njene ličnosti.

Naime, fotografije su urađene u prirodnom ambijentu, u kojem je mlada pevačica pozirala u donjem vešu, od čipke na poljani, raspuštene, talasaste, platinaste kose, bosa, otkrivajući set romatičnih i nežnih fotografija.

Poznata pevačica je poznata kao neko ko voli da kombinuje neobične krojeve, boje i materijale, koje zna da iznese, zajedno sa detaljima i nakitom, kao i frizurama i šminkom kojima upotpunjuje svaki svoj scenski nastup, ovim fotografijama je prikazala neku drugu Milicu, van scene i svetla reflektora, bez šminke, kožnih i lateks haljina, visokih potpetica.

Od kada je izdala svoj četvrti studijski album "Posesivna" koji je doživeo veliki uspeh i sa kojih su se izdvojile nekoliko numera koje su postale pravi hitovi, kao što su: "Posesivna bivša", "Mala s Himalaja", "Šećeru", "Provereno" i mnoge druge, pevačica nastupa bez dana odmora i predaha širom srpske prestonice, ali i zemlja u regionu, na čijim se nastupima uvek traži karta više i na kojima sa publikom peva u glas sve njene nove, ali i stare hitove sa prethodna tri albuma. Sa energijom koju je imala na početku karijere i kao da je svaki nastup prvi.

Podsetimo, brat Novaka Đokovića, Đorđe Đoković i njegova izabranica Aleksandra Saška Veselinov izgovorili su sudbonosno "da" pred matičarem u Crnoj Gori gde su organizovali i dvodnevnu prislavu.

Drugog dana, slavlja, sve goste zabavljali su Milica Pavlović i Saša Kovačević koji su napravili sjajnu zabavu. Prva je na binu kričila Milica kojoj se Jelena Đoković posebno obradovala.

Naime, Milica je zapevala njen čuveni hit "Boginja" koji je Jelenu toliko bacio u sevdah da se popela na binu i pevala sa njom.

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram

Njih dve su sve vreme igrale uživajući u sjajnoj atmosferi da bi se na kraju pesme i zagrlile.

Ono što su svi gosti primetili jeste da je Jelena bila sjajno raspoložena, sve vreme je igrala i pevala sa zvanicama te je većina komentarisala da nikada nije bila opuštenija.

Podsetimo, brat Novaka Đokovića i Saška Veselinov zakleli su se na večnu ljubav u Beogradu 12.9 u crkvu Svetog Marka da bi nakon toga krenuli put Herceg Novog gde je organizovana proslava u jednom od najluksuznijih hotela. Sjajnu atmosferu prve večeri napravili su Aleksandra Prijović i Saša Matić. Drugog dana mladenci su obavili građansko venčanje na plaži nakon kog je usledila velika žurka koja je trajala do kasno u noć.

Bonus video:

00:19

Milica Pavlović se skinula u kupaći

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.